25.12.2023
„Baut ori drogat”? Cum a aparut in scena Dan Balan la concertul de la Chisinau - VIDEO

Dupa 5 ani de la ultimul concert sustinut la Chisinau, Dan Balan a revenit cu show-ul „Christmas Magic”.

Alaturi de Dan Balan, pe scena au urcat: Mr. President, Ludmila Balan, BAKOTA, Cristian Porcari, The Urs si Haddaway.

De-a lungul serii, Dan a interpretat piesele ce l-au facut faimos: Oriunde Ai Fi, De Ce Plang Chitarele, Ma inec in ochii tai, dar si unele dintre cele mai recente, precum: Love Maria.

Dupa concert, internautii au publicat mai multe secvente video pe social media cu Dan Balan in care il acuza pe acesta ca ar fi urcat „beat” sau „drogat” pe scena.

E atmosfera de sarbatoare pe Instagram! Vezi cum sarbatoresc Craciunul Cleopatra Stratan, Valentina Nafornita, Natalia Barbu si alte vedete de la noi - FOTO/VIDEO

„A doua oara cand vine la Moldova si se imbata, poate era si drogat”, „Am rosit, am rosit din cauza lui si da, am fost acolo si atitudinea lui de care a dat dovada m-a facut sa nu rezist pana la final”, „Extrem de drogat. Eram chiar in fata. Nu este vorba despre stil. Nu putea vorbi. Eu am fost acolo chiar in fata lui”, „Ca de obicei”, sunt cateva dintre comentariile internautilor de pe TikTok.

Interpretul nu a venit inca cu o reactie in spatiul public in legatura cu situatia creata.

Dan Balan este un cantaret, compozitor, producator, instrumentist si textier din Republica Moldova. Este primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, in calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cantareata americana Rihanna si rapper-ul T.I..

Un tata si-a dat demisia si a devenit „bodyguard” pentru fiica lui. O considera atat de frumoasa, incat se teme ca ar putea fi rapita - FOTO

Articole din aceeasi categorie