19.11.2020
Are SUTE DE MILIOANE in conturi, dar nu poate sa se bucure de o masina sport. Motivul e incredibil

Cel mai bine platit actor din lume s-a confruntat zilele trecute cu un episod absolut neasteptat, in timpul unei filmari.

Automobilele de genul acesta nu sunt facute pentru oameni ca el. Dwayne „The Rock" Johnson are o avere estimata la peste 300 de milioane de euro, bani cu care nu va putea insa niciodata sa-si cumpere o masina sport de ultima generatie.

Citeste si :  Le-a dat prietenilor cate un milion de dolari in semn de multumire. Cine este actorul atat de darnic si marinimos

Si-a dat seama de acest lucru la filmarile pentru ultimul sau film, Red Notice, care va aparea pe Netflix anul viitor. Astfel, producatorii si l-au imaginat pe Dwayne Johnson la bordul unui Porsche Taycan, dar nu s-au gandit deloc la faptul ca actorul nu va incapea in „bijuteria" pe 4 roti.

La aproape 2 metri inaltime si cantarind 120 de kilograme, americanul e atat de masiv incat n-avea cum sa se aseze confortabil in locul soferului, spre stupefactia generala, inclusiv a regizorului, care a incercat in zadar fel de fel de solutii. „Ghiciti cine este prea mare pentru a avea loc in aceasta masina sport. Acum trebuie sa schimbam intreaga secventa", s-a amuzat actorul pe contul de Instagram.

Citeste si :  El e cel mai sexy barbat al anului, potrivit revistei People

Sursa foto:Instagram.com

Articole din aceeasi categorie