15.05.2020
Antonia, declaratie de dragoste emotionanta de ziua lui Alex Velea. Ce i-a transmis cantareata pe retelele de socializare

Antonia si Alex Velea isi fac cele mai frumoase declaratii de dragoste si vor sa afle toata omenirea cat de mult se iubesc.

Alex Velea a primit cel mai frumos cadou de ziua sa: un mesaj intim de dragoste din partea partenerei sale, Antonia. Cei doi se iubesc la fel de mult ca in prima zi si nu se jeneaza sa arate lucrul asta tuturor. Pe pagina ei de Instagram, Antonia i-a transmis cel mai frumos mesaj tatalui celor doi baieti ai ei:

„Eu nu cred ca intelegi cat de mult te iubesc, cat de mult bine mi-ai facut si imi faci, cat de mult te respect, cat de mult imi este drag de tine. Eu nu cred ca intelegi cat de mult m-am atasat de tine! Ma topesc cand vad cum ii iubesti pe copiii nostri, un om atat de bun cu un suflet asa de mare nu am mai intalnit! Este o chimie rar intalnita intre noi si imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne protejeze de negativitatea din jur ca sa ajung sa te iubesc cu acelasi foc (chiar si mai mult) atunci cand vom imbatrani. Sincer....o sa imi fie dor de tine cand iesim din aceasta carantina....truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday!”, i-a scris Antonia.


Nici Alex Velea nu s-a lasat mai prejos cand a fost ziua Antoniei. „Te iubesc pana la moarte si-napoi! Iti multumesc ca existi si imi dai sens. Nu ma asteptam sa ma iubeasca cineva asa. Te-ai gasit tocmai Tu... Sunt norocos. LA MULTI ANI fericiti iubirea mea!!!”, i-a transmis mai demult Velea Antoniei.



Articole din aceeasi categorie