29.06.2022
Anna Kendrick si Bill Hader nu mai formeaza un cuplu. Afla cand a avut loc despartirea dintre vedete

Potrivit tabloidelor occidentale, Anna Kendrick si Bill Hader s-au despartit. Cu toate acestea, actorii nu au comentat inca zvonurile despre despartire. 

Recent, revista Entertainment Tonight a mentionat: „Bill Hader si Anna Kendrick s-au despartit”.Cei doi au facut acest pas acum doua luni.

In tot acest timp, vedetele au incercat sa duca o viata personala ferita de ochii lumii.

Ricky Martin a impartasit pe retelele sociale o fotografie rara cu fiul sau de 13 de ani: „Uitati-va cine mi s-a alaturat” - FOTO

Anna si Bill s-au cunoscut in 2014, dar au inceput sa formeze un cuplu abia dupa cinci ani, atunci cand au lucrat la filmul de Craciun „Noel”.

„Amandoi sunt persoane care tin la viata lor privata. In timpul pandemiei le-a fost si mai usor sa pastreze in secret dragostea lor.”, a declarat o sursa pentru People. 

Performanta uimitoare! Irina Rimes este prima artista din Romania care lanseaza un concert in metaverse. Vezi videoclipul cu cele 11 piese, dar si avatarul identic al artistei - VIDEO

Anna Cooke Kendrick este o actrita si cantareata americana. Kendrick si-a inceput cariera artistica ca actor-copil in productii teatrale. 

Articole din aceeasi categorie