07.12.2023
Angelina Jolie renunta la actorie? Declaratiile surprinzatoare facute de actrita in varsta de 48 de ani

Angelina Jolie isi doreste sa paraseasca Hollywood-ul si sa se mute in Cambodgia.

Intr-un nou interviu acrodat publicatiei WSJ, Angelina Jolie a vorbit despre planurile sale de viitor, care s-ar parea ca nu ar mai include si actoria. Actrita in varsta de 48 de ani a marturisit ca intentioneaza sa paraseasca orasul Los Angeles si sa „petreaca mai mult timp” in Cambodgia.

Angelina Jolie a vorbit despre aversiunea ei fata de Hollywood, spunand ca il considera un loc superficial' si „nesanatos.”

„Am crescut intr-un loc destul de superficial. Dintre toate locurile din lume, Hollywood nu este un loc sanatos. Nu am crezut niciodata ca este semnificativ sau important”, a spus Angelina Jolie pentru WSJ.

In plus, a recunoscut ca daca ar trebui sa o ia acum de la capat, nu ar alege meseria de actrita, deoarece statutul de celebritate vine la pachet cu presiunea de a impartasi detalii intime despre viata personala.

„Cand mi-am inceput cariera, oamenii nu se asteptau sa impartasesc prea multe”, a declarat Angelina Jolie, care a glumit apoi ca nu mai are o viata sociala si ca toti prietenii sai apropiati sunt refugiati.

Magie, inainte de sarbatori! Valeria Lungu si iubitul ei si-au cumparat o casa - VIDEO

Angelina Jolie a marturisit si ca vrea sa se mute cat mai curand posibil in Asia, dar ca este impiedicata de procesul in curs de desfasurare cu fostul sau sot, Brad Pitt. Cei doi au inceput sa se intalneasca in 2005 si s-au casatorit in 2014, dar s-au despartit doi ani mai tarziu. Din 2016 acestia sunt implicati intr-un proces lung pentru custodia celor sase copii ai lor.

„Este o parte din ceea ce s-a intamplat dupa divort – am pierdut capacitatea de a trai si de a calatori la fel de liber ca inainte. Ma voi muta atunci cand voi putea”.

De asemenea, cand publicatia a subliniat ca a aparut in doar cinci filme in cei sapte ani de lupta juridica, Jolie a marturisit: „Trebuia sa ne vindecam. Sunt lucruri pe care trebuia sa le vindecam”.

In ultimii 20 de ani, actrita a lucrat cu Agentia ONU pentru Refugiati, vizitand adeseori tabere din Cambodgia, Tanzania, Sierra Leone sau Pakistan.

„Exista un motiv pentru care oamenii care au trecut prin greutati sunt mult mai cinstiti si mult mai conectati, iar eu sunt mai relaxata cu ei. De ce imi place sa petrec timp cu oameni care au supravietuit si sunt refugiati? S-au confruntat cu atat de multe lucruri in viata incat scot in fata nu doar puterea, ci si umanitatea.”

Horoscop 7 decembrie 2023. Zodiile care sunt mereu in centrul atentiei. Nativii care atrag toate privirile

In ultima ultima perioada, Jolie s-a orientat catre diverse proiecte, printre care si lansarea unui brand de imbracaminte, despre care a spus ca a fost conceput pentru a da putere „individualitatii” si „libertatii”. In prezent lucreaza la deschiderea unui magazin in New York, care va include si o cafenea condusa de bucatari refugiati si imigranti. De asemenea, actrita a declarat ca intentioneaza sa „gazduiasca in magazin evenimente educationale”.

„Probabil ca voi pierde bani, poate chiar pentru o perioada de timp”, a declarat ea pentru WSJ despre noua afacere. „Daca in cele din urma voi putea pune in practica unele lucruri pe care le consider imbunatatiri si voi reusi sa ajung la un prag de rentabilitate, asta va fi o victorie uriasa.”

Articole din aceeasi categorie