05.11.2019
Andrei Malakhov – din nou in centrul unui scandal! Actrita din „Татьянин день” l-a actionat in judecata: „Niciodata nu voi da mana cu tine si nu ma voi saluta. Sa va fie rusine."
Renumitul jurnalist rus, Andrei Malakhov, a ajuns, din nou, in gura lumii. Acesta este invinuit de catre Natalia Rudova, actrita din celebrul serial „Татьянин день”, ca ar defaimat-o.

Citeste si: Scandal de proportii intre Maxim Galkin si Andrei Malakhov. „Nu ma implica pe mine si pe familia mea in carnavalul tau de nimic.”

Acesta a incadrat-o pe Rudova in emisiunea lui, dedicata femeilor care presteaza servicii sexuale barbatilor instariti in schimbul unui mod de viata de lux.

In cadrul editiei, Malakhov a demascat cateva influencere din online-ul rusesc si a prezentat imagini video in care tinerele erau de acord sa presteze servicii sexuale in schimbul unor sume de bani astronomice.

Printre cele pomenite in emisiune a fost si cunoscuta actrita, Natalia Rudova, care are si o comunitate impunatoare de urmaritori pe Instagram. Andrei si echipa lui au utilizat cateva poze provocatoare de-ale Nataliei de la odihna, spunand ca au gasit pe cateva site-uri de escorta si datele ei.

Pentru comentarii, acestia au apelat la managerul actritei, care a dezmintit informatia categoric. 

Totusi, faptul ca Rudova a fost doar pomenita in emisiune, fara dovezi sau demonstrari, i-a lezat puternic demnitatea acesteia. Intr-o postare pe Instagram, frumoasa blondina isi exprima indignarea si intentia de a-l actiona in judecata pe Malakhov.

Prin minciuna ati luat un interviu de la managerul meu, ati montat cum v-a convenit voua, pentru ca altfel nu ma puteati implica in materialul vostru. Ati incadrat numele meu si al prietenei mele in emisiunea voastra despre femeile cazute moral, iar acum toate publicatiile scriu despre acest lucru. Voua nu va pasa, mie insa, da! Familiei mele ii pasa! Din pacate, in tara noastra, nu pot face prea multe din punct de vedere legal. Ati procedat cu multa bagare de seama atunci cand nu ati spus nimic concret la adresa mea, dar ati montat multe videouri cu mine si prietenele mele in costume de baie, facute in timpul vacantei. Dar ceea ce pot sa fac eu, ca femeie care a obtinut totul singura, fara ajutorul nimanui, demnitatea careia ati lezat-o, este sa va dau public o palma peste fata, tie Andrei Malakhov si emisiunii tale. Oare nu tu Andrei, ai fost acela care m-a sunat dupa serialul „Татьянин день” si mi-ai propus sa-mi faci cunostinta cu un oligarh, primind un raspuns negativ din partea mea? Si nu doar mie. Sunt convinsa ca multe fete talentate, frumoase si de succes, vor confirma acest lucru. Niciodata nu voi da mana cu tine si nu ma voi saluta. Sa va fie rusine pentru ceea ce faceti! Discutati oamenii care nu au onoare? Voi sunteti cei care ati uitat ce este ONOAREA, ce inseamna DEMNITATEA!”, a scris aceasta pe Instagram.

Internautii au sustinut-o pe actrita, spunand cu emisiunea lui Malakhov ar fi trebuit demult sa fie inchisa, incat promoveaza prostia si scandalurile.

Ulterior, Rudova a anuntat ca si-a angajat un avocat, unul dintre cei mai buni din Moscova, care o va reprezenta in instanta. De asemenea, aceasta a pornit o petitie online, prin care cere inchiderea emisiunii lui Malakhov.  

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie