20.05.2020
Andreea Marin are o gradina mai frumoasa ca in reviste! Fanii au numit-o "Gradina Botanica a muzeului lui Dumnezeu"

“Gradinaritul e un fel de a medita! Esti tu cu plantele tale, petreci timp in liniste, lucrand ceva manual si asta ii permite mintii tale sa se linisteasca." Asa declara Andreea Marin cu ceva timp in urma, intr-un interviu oferit la Pro Tv Oanei Cuzino. Si intr-adevar, gradina vedetei arata ca un mic paradis. Extrem de ingrijita si de cocheta, gradina are fiecare colt parca desprins din revistele de specialitate. 

Fosta sotie a lui Stefan Banica spune ca s-a ocupat personal de decorarea casei, iar acum ingrijeste si gradina, cu ajutorul fiicei sale. “Noi ne bazam pe ce produce gradina noastra. Chiar eu si fetita mea plantam. Diminetile noastre incep cu talpile goale in iarba, “ declara Andreea.


In timpul izolarii, gradina s-a transformat pentru Andreea Marin in cel mai frumos si linistit birou, cum ea insasi a precizat pe conturile de socializare. Pentru ca a prezentat coltul ei de rai pentru fanii de pe Instagram si Facebook, a avut parte de o multime de like-uri si de comentarii pozitive. Multi fani au fost fascinati de imaginile frumoase si chiar au numit locul "Gradina Botanica a muzeului lui Dumnezeu."


Articole din aceeasi categorie