31.05.2022
Alina Kabaeva, presupusa iubita a lui Vladimir Putin, are propria emisiune, in Rusia

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, in Rusia. Desi s-a spus ca a fost ascunsa intr-un buncar secret, in Elvetia, Alina Kabaeva a surprins pe toata lume acum. Actuala iubita a lui Vladimir Putin apare intr-un spot publicitar pentru un reality show. Emisiunea va fi difuzata in fiecare saptamana, miercuri, si promoveaza  oamenii cu diverse abilitati si talente.

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, in Rusia. Alina Kabaeva este o fosta gimnasta de origine rusa, despre care se speculeaza ca ar fi iubita lui Vladimir Putin. Aceasta nu a aparut deloc in spatiul public de la izbucnirea razboiului dintre Rusia si Ucraina. Insa, acum, aceasta apare intr-un spot publicitar pentru un reality show.

Emisiunea va fi difuzata in fiecare saptamana, miercuri, si promoveaza oamenii cu diverse abilitati si talente, informatia fiind facuta publica pe Twitter.

In Ucraina vor functiona taberele de vara pentru copii! Ce spune Olena Zelenskaya despre aceasta decizie - VIDEO

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, in Rusia. Francisc Scarr, jurnalistul de la BBC care monitorizeaza mass-media rusa, a notat pe retelele de socializare faptul ca Festivalul Alina aduce in lumina telespectatorilor o „sarbatoare de neuitat a muzicii si sportului”, scrie Fanatik.

Despre presupusa relatie dintre Vladimir Putin si Alina Kabaeva a curs multa cerneala in presa internationala, insa si la ora actuala este un mister daca faimoasa gimnasta de origine rusa ii este sotie, asa cum s-a speculat, sau macar iubita presedintelui rus.

Pentru a-i ajuta pe soldatii ucraineni, un membru al formatiei Kalush Orchestra se ofera sa dea o intalnire cu el

Alina Kabaeva, medaliata olimpica, este considerata de cel putin un deceniu a fi iubita sau sotia lui Vladimir Putin, dar si mama gemenilor sai. 

Dupa ce s-a retras din gimnastica, Alina Kabaeva a inceput o cariera in politica, ea fiind si media manager. A fost membru al Parlamentului rus intre 2007 si 2014, reprezentand partidul Rusia Unita.

In septembrie 2014, a acceptat postul de presedinte al National Media Group, cel mai mare conglomerat media.

Articole din aceeasi categorie