16.05.2022
Alexandr Gordon s-a casatorit in secret cu o studenta cu 38 de ani mai tanara decat el! Vezi imaginile exclusive de la nunta - FOTO

Prezentatorul TV in varsta de 58 de ani nu a stat mult timp in statutul de burlac. In urma cu cateva luni, Gordon si-a oficializat relatia, iar ieri a avut loc nunta cu Sofia Kalandadze, o tanara in varsta de 20 de ani!

In urma cu doi ani, Alexandr Gordon a divortat de actrita Nozanin Abdulvasieva, dupa sase ani de casnicie. Cand cei doi s-au casatorit Nozanin avea doar 20 de ani, iar alesul ei 50 de ani. Cuplul are doi fii pe nume Alexander si Fedor. De remarcat ca cei doi nu au vorbit despre motivele despartirii neasteptate.

Cu toate acestea, Gordon nu a ramas mult timp in statutul de burlac. In 2018 el a facut cunostinta cu o tanara harpista, studenta la Institutul Muzical si Pedagogic de Stat din Rusia, pe nume Sofia Kalandadze. Fata este implicata in domeniul muzicii inca din copilarie fiind laureata a competitiilor rusesti si internationale. Sofia este nepoata celebrului pianist Boris Berezovski.

In urma cu cateva luni, cuplul a decis sa-si oficializeze in secret relatia, iar ieri, Alexandr in varsta de 58 de ani, si Sofia, in varsta de 20 de ani, s-au casatorit intr-o manastire din Suzdal. Gordon a fost observat intr-un costum negru cu papion, iar Kalandadze intr-o rochie alba si voal. La ceremonia de inscriere au participat doar cei mai apropiati, in mare parte rude din partea miresei.

A lasat in urma muzica saltareata si a trecut la piese lirice! Ce schimbari au loc in viata Liei Taburcean si daca isi mai doreste copii: „Imi doresc ca peste Prut sa se auda mai mult Lia Taburcean..” - VIDEO

Apropo, familia fetele nu l-a acceptat imediat pe Gordon. „Toata lumea are o multime de intrebari in legatura cu diferenta de varsta, iar noi insine am fost putin socati la inceput. Unele dintre rudele noastre nu au putut sa se impace cu asta mult timp, dar acum, slava Domnului, totul este bine. Cel mai important lucru este ca Sonia este fericita. Si, daca acest lucru adauga fericire in viata ei, atunci suntem cu totii pentru asta!”, au spus surorile mai mari ale miresei.

Conform presei ruse, nunta a fost organizata de parintii Sofiei, iar Alexandr le-a dedicat un toast acestora.

De pe scena Eurovision, la razboi. Artistii trupei Kalush Orchestra s-au intors sa lupte pentru Ucraina

„Multumesc foarte mult!”, a mentionat Gordon. 

Articole din aceeasi categorie