08.06.2021
Alex Bodi o pune la zid pe Bianca Dragusanu, dupa ce s-a zvonit ca ar vrea sa se impace cu ea. „Ce face, mai exact?”

In ultimul timp s-a zvonit ca Alex Bodi nu ar accepta ca Bianca Dragusanu ar avea o relatie cu Gabi Badalau si ca afaceristul ar incerca sa se impace cu fosta sotie.

Citeste si :  Asa nu ai mai vazut-o! Valentina Nafornita - cu breton blond, in imprimeu de leopard, pantofi cu platforma si cu manichiura excentrica

Alex Bodi a fost surprins saptamanile trecute la salonul unde era Bianca Dragusanu, insistand ca aceasta sa stea de vorba cu el. De aici au pornit numeroase zvonuri potrivit carora Alex Bodi si-ar mai dori o relatie cu blondina si ca nu accepta faptul ca aceasta este cu Gabi Badalau.

Satul de speculatii, Alex Bodi a rupt tacerea, iar declaratiile sale sunt total neasteptate: “Pe mine, unul, nu ma mai intereseaza ce face fata asta. Fiecare cu drumul sau in viata. Nu ati vazut? Ba face nunta, ba nu mai face, ba se cearta, ba se impaca iar cu Gabi Badalau. Ea a zis de o sansa, din partea ei, pentru mine. Vreau sa va zic ca nu i-am cerut vreo sansa. Nu exista cale de impacare intre noi doi. Nu inteleg ce vedeta e ea, ce afacerista. Ce face, mai exact? In ultimele luni apare la televizor doar cu subiectul Alex Bodi”, a declarat afaceristul pentru impact.ro.

Tot despre Alex Bodi s-a mai spus ca ar avea o relatie cu Bianca Iordache, lucru pe care il neaga, declarand tot pentru sursa citata ca “Suntem prieteni, iesim in oras, mergem la masa, nimic mai mult”.

Citeste si :  De dus la biserica sau de postat pe Instagram? Iata care sunt cele mai religioase vedete, cu cele mai extravagante aparitii

Sursa foto: Instagram Alex Bodi / Bianca Dragusanu

Articole din aceeasi categorie