13.07.2022
Afla cine este Huma Abedin, noua iubita a lui Bradley Cooper - FOTO

Recent a devenit cunoscut faptul ca Bradley Cooper este intr-o noua relatie de dragoste. Iubita actorului nu este Irina Shayk asa cum se vehicula in presa internationala, ci fosta asistenta a lui Hilary Clinton, Huma Abedin. Vezi mai jos mai multe detalii despre Huma.

Huma si Bradley sunt impreuna de cateva luni si au facut cunostinta prin intermediul unui prieten comun si anume Anna Wintour. In timpul Galei Met, cand toata lumea discuta despre o posibila reunire a actorului cu Irina Shayk, acesta se intalnise deja cu Huma.

Potrivit surselor revistei Page Six, acestia au ajuns impreuna la eveniment, insa nu au petrecut timpul impreuna.

Lana Del Rey ar avea o noua relatie. Cine este partenerul ei si cum au aparut cei doi in public - FOTO

Huma are 45 de ani si activeaza in domeniul politic din 1996. Ea a devenit primul asistent a lui Hillary Clinton si a lucrat ca vicepresedinte de campanie in 2016.

In ceea ce priveste viata personala, Huma a fost casatorita o singura data si are un copil. Alesul femeii a fost politicianul Anthony Weiner, cu care au divortat in 2016 din cauza unui scandal sexual cu participarea sa. Cert este ca sotul lui Huma a trimis fotografiile sale goale fetelor tinere de pe web sub pseudonimul „Dangerous Carlos”.

In doar 2 saptamani a participat la 2 campionate! Vezi cat de departe a dus numele Republicii Moldova culturista Leo Ciobu, dar si rezultatele impresionante cu care s-a ales: „Pregatirile le-am inceput din februarie..” - INTERVIU

Cooper si Abedin au multe interese comune. „Sunt perfecti unul pentru celalalt. Ambii sunt implicati in politica si afaceri.”, a spus o sursa pentru Page Six. 

Articole din aceeasi categorie