10.04.2019
Adrian Ursu - declaratii surprinzatoare: "Fetita noastra, Maria-Andreea, vrea o surioara!" Este Irina Negara insarcinata?
Interpretula postat pe Internet un mesaj emotionant despre familia acestuia.

Adrian Ursu a publicat pe retele de socializare noul videocip al micutei interprete, Bety. Melodia este despre familie si relatia deosebita, care se stabileste intre frati si surori. „Astazi e Ziua Fratilor si a Surorilor! Fetita noastra, Maria-Andreea, isi doreste o surioara, pentru ca vrea sa se joace cu ea, pentru ca... si BETY are surioara.”, a scris cantaretul.

Vezi melodia si videoclipul realizat de Adrian Ursu si Bety, in colaborare cu echipa: Butnaru Oleg si Ina, Sandu Gorgos, Viorica Nagacevschi, Sergiu Teaca. „Le multumim tuturor care au participat si au muncit la piesa si clip.”, a mai adaugat artistul.

Nu se stie daca cunoscutul cuplu, Adrian Ursu si Irina Negara, sunt in asteptarea unui copil sau planifica o sarcina, insa interesant este faptul ca acestia nu o arata pe fetita lor. „Nu o promovez si nu o iau in concerte, nici n-o postez pe Internet.”, a spus interpretul.

Motivul acestei decizii este unul foarte simplu. Adrian si Irina vor sa fie niste parinti protectivi. „Nu stiu cat va dura asta. De la o jumatate de an am hotarat sigur ca nu o mai aratam public deloc. La inceput ne-au provocat mai multe reviste, site-uri. Uneori atat de greu ma abtin sa nu postez vreo imagine sau vreun video cu ea. Ma gandesc ca lumea ar rade cu pofta si ar aduna o gramada de like-uri. Dar, este un moment important: Sa te retii! Noi consideram ca asta nu ii face bine ei. Like-urile si comentariile sunt pentru cine? Pentru noi. Eu nicidecum nu ii critic pe parintii care fac acest lucru, dar eu cred ca asta este rau si cred in asta sincer. Vrem sa o protejam de energiile negative." Mai multe detalii vezi aici.

Adrian Ursu sii Irina Negara s-au casatorit religios la data de 5 septembrie 2013 la Manastirea Capriana. Nunta a avut loc intr-un cerc restrans de persoane, departe de ochii presei. In acelasi, la data de 2 octombrie, acestia au devenit parinti de fetita.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com, Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie