Despre sotia sa, Irina Negara, dar si despre fetita lor Maria- Andreea, interpretul poate vorbi la infinit. Se vede cu ochiul liber, Adrian isi adora fetitele. 


 

Desi la inceput, artistul, dar si sotia lui, obisnuiau sa publice imagini si sa vorbeasca deschis despre fiica lor, in ultimul timp, Maria-Andreea a cam disparut din vizorul camerelor de luat vederi si a presei. Despre motivul ce i-a determinat pe parinti sa faca acest pas, artistul a vorbit in cadrul unui interviu.


 

“Au fost doua cazuri cand am luat-o la concerte. De obicei, rezista vreo doua piese acolo, dar daca sunt mai mult in scena, vine langa mine. Dar iti dai seama, noi nu o aratam public, nu o promovez si nu o iau in concerte, nici n-o postez pe internet, dar i-am dat microfonul si a cantat.” spune el.


 

Motivul acestei decizii este unul foarte simplu. Adrian si Irina vor sa fie niste parinti protectivi. “Nu stiu cat va dura asta. De la o jumatate de an am hotarat sigur ca nu o mai aratam public deloc. La inceput ne-au provocat mai multe reviste, site-uri. Uneori atat de greu ma abtin sa nu postez vreo imagine sau vreun video cu ea. Ma gandesc ca lumea ar rade cu pofta si ar aduna o gramada de like-uri. Dar, este un moment important: Sa te retii! Noi consideram ca asta nu ii face bine ei. Like-urile si comentariile sunt pentru cine? Pentru noi. Eu nicidecum nu ii critic pe parintii care fac acest lucru, dar eu cred ca asta este rau si cred in asta sincer. Vrem sa o protejam de energiile negative."

 

 


“Cineva si-ar inchipui ca o ascundem. Nu, mergem la evenimente, la gradinita, ne distram. Ea duce o viata absolut normala.” a conchis Adrian.

 

 

 

Mai multe detalii la acest subiect, urmareste in videoul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte