08.06.2021
Adevarul e amar! Iata cateva vedete care au marturisit sincer ca si-au inselat persoana iubita. Vezi care sunt acestea

Sa marturisesti ca ai inselat si sa te uiti in ochii partenerului tau, poate fi mai dificil decat sa marturisesti ceea ce ai facut intregii tari. Ce vedete au vorbit sincer despre infidelitatea lor, aflati din articolul de mai jos.

Lolita Mileavskaia 

La sfarsitul anilor '90, Lolita, fiind intr-o relatie cu Alexander Tsekalo, a avut o aventura cu un bandit - care a devenit tatal copilului ei. Dupa ce amantul lui Mileavskaia a murit (a fost impuscat), cantareata i-a marturisit lui Tsekalo ca l-a inselat. Atunci s-au casatorit pentru a-l scrie pe Alexandru, in acte, tatal Evei. Cativa ani mai tarziu, Mileavskaia a calcat pe aceeasi grebla. Artista s-a indragostit din nou de un criminal. 

„El s-a oprit cu masina, pe o strada ingusta si ne-am sarutat mult timp. Ma prefaceam ca merg la plimbare cu cainele ”, isi aminteste Lolita.

Dupa divort, artista a ramas cu acel barbat. Mileavskaia spune este recunoscatoare pentru alegerea ei: el a ajutat-o ​​sa depaseasca indoiala de sine si sa inceapa o cariera solo. Acum fostul iubit al Lolitei nu mai este in viata - a fost si el impuscat.

Vladimir Epifantsev

In platoul emisiunii „Судьба человека”, actorul Vladimir Epifantsev a recunoscut ca o insela pe sotia sa, Anastasia Vedenskaya. „La inceput nu aveam amante. Apoi a aparut un fel de temporar. Erau prostituate, unele femei de stanga. Dar am ascuns totul ”, impartaseste artistul.

Vladimir, se pare, a fost fericit sa iasa dintr-o relatie dificila. „Acum nu ascund nimic si nu ma tem”, marturiseste actorul.

Sergei Glushko (Tarzan)

Stripperul Serghei Glushko (alias Tarzan) in 2020 a povestit lumii despre infidelitatea sa. 

„Am fost divortat, am fost sedus, dar am o singura dragoste - aceasta este o femeie care mi-a fost data de Dumnezeu”, a spus Tarzan. Sotia artistului, Natasha Koroleva, a suportat cu fermitate lovitura si a salvat familia. Scandalul zgomotos a adus doar popularitate si noi oferte de munca cuplului. 

Tatiana Vasileva

Tatyana Vasileva nu ezita sa vorbeasca despre relatiile sale amoroase. Toti cei 13 ani in care actrita a lucrat la „Teatrul de Satire”, s-a intalnit cu regizorul Valentin Pluchek. Sotul lui Vasileva, actorul Grigorii Martirosean, stia foarte bine despre inselaciuna ei. Colegii artistului erau, de asemenea, constienti de ceea ce se intampla.

„Dupa spectacol, veneam la biroul lui, toata lumea vedea ca urc scarile. Nu poti nega acest lucru.”, recunoaste Tatiana. Potrivit actritei, in acest fel a multumit regizorului pentru roluri. A divortat in cele din urma cu Martirosian - dar, asigura Vasileva, nu din cauza tradarilor sale.

Oksana Lavrenteva

Oksana Lavrentieva, femeie de afaceri, povestea ca a avut intotdeauna multi pretendenti. Si odata, fata a avut o aventura cu doi din cei mai buni prieteni. 

„Eram sigur ca ii iubesc pe amandoi. Dar mi-am dat seama ca este incomod sa inseli - trebuie sa minti tot timpul, provoaca multa durere celui care este inselat si, in general, este gresit”, isi aminteste Lavrentieva. Acum Oksana este fericita casatorita cu scriitorul Alexander Tsupkin, cu care s-a casatorit in 2018.

Aceste vedete au o viata personala furtunoasa si plina de evenimente.

Articole din aceeasi categorie