13.09.2022
Adele s-a casatorit in secret cu iubitul sau Rich Paul? Ce indiciu au observat internautii - FOTO

Fanii lui Adele au inceput sa discute despre nunta secreta a cantaretei cu logodnicul ei Rich Paul. Desi vedeta incearca sa-si ascunda viata personala, internautii reusesc totusi sa gaseasca indicii.

De exemplu, la inceputul anului, ea a aparut pe covorul rosu purtand un inel cu un diamant impresionant care este imposibil sa nu-l observi. Atunci fanii vedetei au inteles imediat totul, Rich Paul i-a facut o cerere in casatorie cantaretei, iar ea a acceptat propunerea.

S-a stins din viata artistul onorat al Ucrainei, Alexander Shapoval, care a servit in Fortele Armate ale Ucrainei: „Dansul lui a devenit etern” - FOTO

De asemenea, recent, intr-una dintre cele mai noi postari ale lui Adele, internautii au descoperit „dovezile” nuntii lor secrete. Si se pare ca acestia nu s-au inselat. Adele poarta deja o verigheta.

Totodata, acum cateva zile, interpreta a mers la o petrecere organizata in cinstea zilei de nastere a lui Beyonce. Paparazzii nu au ratat ocazia de a face cateva fotografii si au reusit sa surprinda aceeasi verigheta pe degetul inelar al tinerei. 

Vezi cum arata Victoria Bonya fara filtre si photoshop: „5 zile fara dus, cu dureri insuportabile de cap si nopti nedormite...” - FOTO

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta sub numele de Adele, este o cantareata, compozitoare si textiera britanica. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics' Choice” din cadrul BRIT Awards si a fost numita „Talentul anului 2008” in urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008.

Cele mai frumoase tinute din cadrul ceremoniei inmanarii premiilor „Emmy” - FOTO

Articole din aceeasi categorie