19.04.2022
A revenit din Israel si isi vinde imobilele! Ivan Urgant cere un pret de 3 ori mai mic pentru vila sa. De ce prezentatorul a luat aceasta decizie

Ivan Urgant a inceput in graba sa-si vanda imobilele si anume casa pe care o detine in satul Gorki-10 si apartamentele din orasul Moscova.

Cu toate acestea, nimeni nu se grabeste sa-i cumpere bunurile Vila lui Ivan din Gorki-10 a fost acoperita cu mucegai, astfel, aceasta este aproape imposibil sa fie vanduta. Potrivit locuitorilor satului, Urgant nu a mai fost acolo de mult timp. Showmanul vrea sa vanda rapid casa pentru 150-160 de milioane de ruble chiar daca a procurat-o cu 400 de milioane de ruble.

Din nou la inaltime! Iuliana Beregoi a lansat o noua piesa: „Tine-ma in brate si dupa apus...” - VIDEO

„O casa in aceasta stare este mai degraba o povara. ”, a mentionat Roman Vihlyantsev, membru al Consiliului Breslei Agentilor Imobiliari din Moscova.

Agentia care si-a luat angajamentul de a pune in vanzare vila, considera ca este aproape imposibil ca Urgant sa scape de proprietate. „Desigur, aceasta casa va trebui demolata. Nu are sens sa investesti in reinstaurarea ei.”, au spus un agent imobiliar pentru StarHit.

Ivan a procurat locuinta in anul 2018. Showman-ul planifica sa se stabileasca in ea alaturi de sotia si copiii sai, dar familia a renuntat la aceasta idee in scurt timp.

Maxim Galkin a fost interogat de politia israeliana. Afla care este motivul

„Chiar s-au mutat acolo, dar dupa un timp s-a dovedit ca in vila sunt probleme cu mucegaiul. Acesta a inceput sa se raspandeasca atat de repede incat ei au fost nevoiti sa se mute. De atunci, conacul este inchis. Au incercat sa-l de-a in chirie, dar nu s-au gasit doritori.”, a povestit o persoana din anturajul prezentatorului TV in varsta de 44 de ani.

Articole din aceeasi categorie