26.03.2020
A ignorat carantina pentru a ajunge la iubita sexy, care-l astepta acasa. Fotbalistul risca acum sa faca inchisoare

Fotbalistul de la Real Madrid, Luka Jovic, in varsta de 22 de ani risca sa fie bagat dupa gratii, pentru ca nu a respectat perioada regulamentara de 14 zile de izolare dupa ce, la data de 12 martie, clubul Real Madrid a anuntat contaminarea unui baschetbalist cu temutul coronavirus de tip nou.

Fotbalistul nu a avut rabdare sa astepte cele doua saptamani, intrucat acasa il astepta iubita sa, una dintre divele sexy ale Serbiei, Sofija Milosevic, care a anuntat recent ca este insarcinata. Jovic a inchiriat un avion privat si a fugit acasa.

Citeste si : Costumul tricot - cel mai trendy articol vestimentar pentru perioada de carantina

Fapta sa necugetata a aparut in atentia autoritatilor de Serbia, iar acum sportivul risca sa fie cercetat de politie. Jovic are si o scuza, potrivit lui, el si-ar fi facut doua teste de COVID-19, care au iesit ambele negative. Doar atunci, el a luat decizia de a pleca la iubita sa.
„Imi cer scuze daca am pus pe cineva in pericol”, a fost prima reactie a vinovatului.

Potrivit perfecte.ro, Sofija, cea care l-a ispitit pe Jovic sa iasa din carantina mai repede decat trebuia, are 29 de ani si e cunoscuta ca o mare „devoratoare” de fotbalisti si de alti sportivi, avand in trecut alte idile de acest tip.

Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie