15.08.2019
A fost parasita pentru o tinerica, dupa 11 ani de relatie si doi copii, dar acum si-a gasit din nou fericirea. Formeaza cel mai nou cuplu din showbiz
Naomi Watts a dezvaluit ca a suferit cumplit dupa ce s-a despartit de partenerul ei de viata, actorul Liev Schreiber, alaturi de care a trait o poveste de dragoste ce a durat 11 ani, cei doi fiind parintii a doi baietei. Acum zambeste din nou dupa ce si-a gasit fericirea in bratele altui barbat.

E una dintre cele mai indragite actrite si arata fenomenal la cei aproape 50 de ani. In 2016, anuntat despartirea de Liev, dar acum Naomi Watts iubeste din nou. Vedeta formeaza din nou un cuplu alaturi de actorul Billy Crudup. Cei doi au inceput o relatie la un an dupa ce Naomi a fost parasita de Liev pentru un fotomodel de doar 25 de ani. Si-au tinut relatia ascunsa si au evitat sa se afiseze in public impreuna. Naomi si Billy si-au oficializat acum relatia, iar recent au fost surprinsi intr-o vacanta romantica la Paris, unde s-au plimbat tinandu-se de mana si sarutandu-se in vazul tuturor.

Cei doi par extrem de indragostiti si de fericiti. Se pare ca relatia lor a debutat pe platourile de filmare, pe cand lucrau la Gypsy, serial produs de Netflix, in iulie, anul trecut. In film, Naomi joaca rolul unui psiholog care face o obsesie pentru o fosta iubita a unui pacient de-al sau, in timp ce Billy este sotul ei si tatal fetitei ei. Actorii au dezvaluit ca au simtit ca intre ei exista o chimie foarte puternica si au inceput sa formeze un cuplu si in viata reala, nu doar pe micile ecrane.

Celebra actrita a anuntat, in septembrie, 2016, ca s-a despartit de actorul Liev Schreiber, cu care are o relatie de 11 ani si doi copii. Cei doi nu s-au casatorit niciodata, insa sunt parintii a doi baieti: Alexander „Sasha' (10 ani) si Samuel Kai (8 ani). 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie