18.03.2024
A fost dezvaluit adevaratul motiv pentru care Printul William nu poarta verigheta

Printul si Printesa de Wales s-au casatorit in 2011. Multi ochi au fost atintiti asupra Printesei Kate de cand cu incidentul fotografiei editate grosolan in Photoshop, de Ziua Mamei. Mai mult, un anumit detaliu a iesit in evidenta.

Frumoasa Kate Middleton, in varsta de 42 de ani, a optat sa nu poarte in fotografia amintita celebrul sau inel de logodna emblematic, cu safir! Si nici verigheta de aur.

Desigur, ca de fiecare data, cei mai vigilenti fani regali s-au intrebat ce se petrece cu Printesa, de ce nu mai poarta inelele etc. Intrebarile nu au ramas fara raspuns, ci au primit raspuns de la reprezentantii ei, publicatia The Mirror notand ca „Biroul de presa al lui Kate a raspuns ca pur si simplu Printesa era acasa si nu a simtit nevoia sa poarte bijuterii”. Ca multe alte doamne, care aleg sa nu poarte bijuterii cand se afla acasa.

Altul este insa cazul Printului William

In public, aproape niciodata, Kate Middleton nu iese fara bijuterii. Insa Printul de Wales alege vadit sa nu isi poarte niciodata verigheta, contrar fratelui sau Harry, care isi poarta verigheta cu mandrie.

Culturista Leo Ciobu a luat primul loc la campionatul „Arnold Classic”: „Vad ca se apropie de mine acel idol inca din copilarie, e chiar el, Arnold Schwarzenegger” - FOTO

Care este motivul? Raspunsul este unul cat se poate de simplu

Printului de Wales nu-i plac bijuteriile de niciun fel si asa a fost intotdeauna, scrie publicatia HELLO!. Cu o luna inainte de nunta lor din 2011, Palatul Sf. James a anuntat ca William nu va primi un inel atunci cand el si mireasa lui vor schimba juramintele la Catedrala Westminster.

In ce relatie este Ion Paladi cu nasa sa, Adriana Ochisanu? Corneliu Botgros: „Ori de cate ori se vedeau...” - VIDEO

Printesa Kate a mostenit inelul superb de logodna cu safir al Printesei Diana

O persoana din interiorul palatului a dezvaluit la acel moment pentru The Mirror ca alegerea lui William a fost una legata de stilul personal. „Nu este adeptul bijuteriilor”, a explicat el. „Nu a purtat niciodata un inel si nu vrea sa inceapa de acum. Totul se rezuma exclusiv la preferintele sale personale. Asadar, nu este nicio conspiratie, ci o alegere foarte decisa si foarte personala, care nu stirbeste cu nimic angajamentul marital al acestuia”.

Articole din aceeasi categorie