07.02.2021
„Va dau o garantie 100% ca orice barbat este super mega topit dupa sexul oral.” Tany Vander vorbeste deschis pe temele tabu din societatea noastra

Nutritionista Tany Vander este una dintre cele mai urmarite femei de pe retelele de socializare. Acolo ea ofera diverse sfaturi, povesteste despre viata de zi cu zi si isi impartaseste trairile. Recent, Tany a fost invitata la interviul #faraprotocol al jurnalistului Dorin Galben unde a vorbit deschis pe subiectele tabu din societatea noastra.

Citeste si :  Cristiano Ronaldo, postare de peste 10 milioane de like-uri! Cum a devenit viral din nou

Fiind o femeie deschisa si fara inhibitii, Tany Vander a vorbit liber pe tema relatiei din cupluri si a sexului. In februarie 2019 a anuntat ca facea studii in sexologie, insa nu l-a finalizat din cauza ca deja cunostea acele lucruri. „Ceea ce am inceput eu sa invat era tot ceea ce eu cunosteam demult. Nu am simtit ca trebuie sa imi pierd timpul.”, spune Tany.

Femeia este foarte deschisa si poate vorbi liber pe niste subiecte tabu. „Probabil tot timpul am fost asa deschisa. Nu am avut niciodata tabu-uri sau complexe. La general sunt foarte deschisa pe orice tema, chiar si in relatie.”

„Marimea nu conteaza. Atunci cand e ca degetul mic, atunci conteaza, dar in mare parte trebuie sa fie ok. Sunt femei care sunt intr-atat de dotat incat au nevoie de un barbat super dotat care au nevoie sa le satisfaca. Sunt femei care sunt practic ca virgine, atunci clar ca nu-si doresc un barbat super dotat. Eu niciodata nu am fost adepta barbatilor super dotati, mie asta nu imi place. Imi place sa fie in masura limitelor care pe mine ma satisfac. N-am masurat niciodata penisul nimanui, dar o sa fac.”, povesteste ea.

Tany Vander mai spune ca sunt unii barbati care isi doresc mai mult sex, si sunt si unele femei care isi doresc mai mult. Ea sustine ca relatiile sexuale regulate nu fac o casnicie mai trainica. „Sunt barbati care fac sex regulat si cu femeile si cu amantele.”

Cat despre sex oral, Tany spune: „Atata timp cat femeia nu este principiala si pentru ea asta nu este sursa principala de placere nu vad nici o problema. Intotdeauna am privit ca o chestie care excita ochii atunci cand o femeie face sex oral, dar nu invers, Eu sunt de parerea ca mie imi place cand un barbat domina. Eu consider ca in sex poti sa fii atat de open mind pe cat iti poti tu permite, daca tie iti place asta. Va dau o garantie 100% ca orice barbat este super mega topit dupa sexul oral.”

In cazul in care flacara dispare dintr-o relatie, atunci Tany spune: „Trebuie sa inteleaga unde este problema, de ce tu nu ma vrei? Nu cred ca e vorba de fizic. Sa incerce barbatul sa se comporte cu ea ca la primele intalniri, sa-i faca niste cadouri, sa o duca undeva. Trebuie sa trezesti in femeie dorinta.”

Citeste si :  Antonia Antighin si Cristian Lucache, dans contemporan cu un mesaj emotionant la Romanii au talent 2021

Surse foto/video: Youtube, Instagram

Articole din aceeasi categorie