28.11.2022
Este fata cu acordeonul! Nici in noua sa melodie, Reghina-Alexandrina Gaviuc nu a uitat de instrumentul sau: „Sunt cu el din clasa intai” - VIDEO

Piesele despre tata sunt de obicei triste sau, cel putin, melancolice. Dar nu si a ei. In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata Reghina-Alexandrina Gaviuc, care a venit cu o piesa si un videoclip plin de viata, care se numeste „Tata, tata”. 

„De fapt aceasta piesa s-a primit destul de spontan si a fost o surpriza si pentru mine si pentru toti oamenii din jur. In special a fost o surpriza pentru familia mea, pentru ca ei nu stiau despre ce va fi piesa, stiam doar eu si mama mea. Odata ce noi cu producatorul, cu Marin Cretu, vorbiseram despre ce as vrea sa fie aceasta piesa, eu i-am povestit cateva lucruri despre mine, ce subiecte as vrea sa abordez, cum as vrea sa ma port eu in videoclip, ce as vrea sa fac. Eu nu stiu cum el m-a simtit, dar el a simtit energia mea si s-a primit o piesa in care eu de parca fug de acasa, fara ca tatal meu sa stie ca eu ies la intalnire cu iubitul meu”, a explicat Reghina-Alexandrina. 

La 10 ani, O Seara Perfecta a organizat o sarbatoare de milioane! Vezi primele imagini de la eveniment - GALERIE FOTO

Interpreta este in varsta de 18 ani. In clipul sau, rolul tatalui il joaca Anatolie Melnic, prezentatorul emisiunii Gusturile se Discuta. „L-am ales pe el pentru ca noi am considerat ca el este cel mai potrivit pentru acest rol. Mie el imi era interesant anume ca personaj, de faptul ca el prin modul sau de a fi este admirat de multi oameni. Am zis ca eu sunt cu energie si poate o sa ne combinam. El o sa fie mai dur, mai linistit, o sa spuna tot prin privirile sale, iar eu cumva prin miscari si prin atitudine o sa transmit totul”. 

Dupa spusele tinerei, filmarile au fost foarte distractive. „Initial trebuia sa fie doar o zi de filmari, dar asa a iesit ca au fost doua. Ultima parte din videoclip trebuia sa fie filmata in aceeasi zi, insa ne-a prins ploaia. Am inchiriat totul inca o data si am filmat a doua zi. Dar a fost un mare plus ca ne-am mai vazut inca o data cu toata echipa si am avut posibilitatea sa facem o intriga oamenilor ca se filmeaza chiar ceva bun”. 

Nici in aceasta piesa, Reghina-Alexandrina nu a lasat acordeonul. „Faceam asta pana in momentul actual inconstient, insa am inteles ca trebuie sa ma axez mai mult pe acest instrument. Sunt cu el din clasa intai. Fete care canta mai sunt, dar fete cu acordeonul nu sunt”. 

Olga Verbitchi - imagini rare alaturi de parintii sai. Interpreta pare mai fericita ca niciodata - FOTO

Clipul merge foarte bine, potrivit interpretei. „Oamenilor le place. Eu nu m-am asteptat sa fie asa un impact de bun. Pana astazi are mai mult de 20 de mii de vizualizare. Pentru mine asta era important, pentru ca noi am lucrat mult. Posibil adolescentii care privesc acest interviu vor intelege ca nu totul vine peste noapte. Noi trebuie sa fim constienti de acest fapt ca trebuie sa facem totul putin cate putin. In primul rand asta este cu mult mai interesant si mult mai eficient. Sunt momente de crize pe care tu stii sa le solutionezi de sine statator, pentru ca ai trecut prin ele”. 

In cadrul emisiunii, tanara a aparut intr-o rochie pe care a achizitionat-o din Moscova. „Am purtat-o si la Paris, unde am evoluat si am cantat cateva piese. Am procurat-o de la Moscova si cand am vazut-o m-am indragostit”.

Reghina-Alexandrina s-a nascut la Moscova si are o legatura stransa cu acest oras. „Eu sunt cu un picior acolo si cu unul aici. M-am nascut acolo si cand trebuia sa incep studiile am optat pentru limba rusa, pentru ca eram cu initiativa acolo. Dar acum nu este asa si ma dezvolt din puncte multilaterale”. 

Frumusetea mostenita din generatie in generatie. Vezi cine sunt si cum arata nepoatele Anastasiei Lazariuc - FOTO

„Vreau sa le multumesc tuturor oamenilor care acum ne admira si care au ascultat si o sa asculte noua mea piesa. Urmeaza sa ma descopar si mai mult pe sine si sa ofer cat mai mult material frumos”, a spus Reghina-Alexandrina. 

Articole din aceeasi categorie