20.07.2022
Top 10 genti negre care se potrivesc cu orice look - FOTO

O geanta neagra mica, asemenea unei rochii in aceasta nuanta este o parte importanta a garderobei oricarei fashioniste. O poti purta pe tot parcursul anului fara a-ti face griji in legatura cu combinarea cu alte elemente, iar cel mai important este sa iti alegi un model actual care va arata elegant si iti va permite sa iti iei tot ce ai nevoie cu tine. 

In primul rand, acorda atentie formei, care ar trebui sa fie nu numai la moda, ci si confortabila. Daca ai nevoie de o geanta incapatoare, uita-te la optiunile voluminoase non-rigide, iar pentru zilele obisnuite, modelele mici sunt perfecte.

Iata cateva sugestii actuale si stilate pentru orice tip de ocazie.

Askent, 14.000 de ruble.

Rihanna si-a uimit fanii cu o aparitie excentrica! Vedeta a purtat o tinuta ce i-a pus in evidenta corpul pe care il are la doar cateva luni de cand a nascut - FOTO

Top Top, 10 792 руб.
Lichi, 4999 руб.
BNPRT, 3990 руб.
Lichi, 4799 руб.

Regina Todorenko - criticata in mediul online din cauza ca a nascut in fata fiului sau: „Trauma psihologica este garantata”

Yulia Kutuzova, 9500 руб.
12 Storeez, 29 980 руб.
Pesoque, 39 000 руб.
Arny Praht, 6160 руб.
LLW, 15 000 руб.
Эконика, 13 990 руб.
Askent, 14 000 руб.

Xenia Deli si-a facut o coafura neobisnuita de ziua fiicei sale! Vezi cum o prinde pe model schimbarea de look - FOTO

In epoca minimalismului, ar trebui te concentrezi pe optiuni fara o abundenta de printuri si culori, asta daca iti doresti o optiune clasica si cu care n-ai cum da gres.

De asemenea, este mai bine sa refuzi pungile cu insertii din mai multe materiale -  ele ieftinesc imaginea si arata de moda veche. Cele mai practice modele sunt din piele naturala sau artificiala. Cu ele, nu iti va fi frica sa fii prinsa de ploaie, ceea ce nu se poate spune despre optiunile din material.

Articole din aceeasi categorie