10.12.2023
Taylor Swift, aparitie eleganta la premiera celui mai recent film al Emmei Stone. Ce tinuta a purtat pe covorul rosu - FOTO

Taylor Swift si-a facut aparitia intr-o tinuta eleganta la premiera celui mai recent film al Emmei Stone, Poor Things, care a avut loc in New York.

Artista in varsta de 33 de ani a purtat o rochie neagra din satin, simpla si lunga, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale negre cu toc, un palton negru si o poseta aurie stralucitoare. Taylor Swift a optat pentru o coafura lejera si un machiaj elegant, cu accent pe buze.

Cine este noul iubit al Selenei Gomez: „Este totul pentru mine” - FOTO

Taylor Swift, desemnata de revista TIME personalitatea anului 2023

Cantareata americana a fost desemnata Personalitatea Anului 2023 de catre revista TIME, pentru ca „nimeni altcineva de pe planeta in prezent nu poate emotiona atat de bine atat de multi oameni".

De ce nu vrea Tudor Chirila sa le cumpere telefoane copiilor sai: „Nu ma deranjeaza expunerea la ecran atat de mult, cat expunerea la...”

Noua personalitati sau grupuri de personalitati, intre care liderii rus Vladimir Putin si chinez Xi Jinping, fusesera selectate de revista pe „lista scurta" inainte de anuntul de miercuri, intotdeauna asteptat cu nerabdare. Revista americana face acest clasament in fiecare an inca din 1927.

Printre ceilalti nominalizati pentru 2023 au fost scriitori si actori marcanti de la Hollywood, dar si Sam Altman, fondatorul companiei de inteligenta artificiala OpenAI, procurorii care se ocupa de dosarele impotriva lui Donald Trump, Barbie, Regele Charles al III-lea si Jerome Powell, presedintele Rezervei Federale americane.

Articole din aceeasi categorie