22.11.2022
Stilul lui Margot Robbie - schimbat radical! Actrita a semnat un contract cu o noua casa de moda. Vezi cum arata noile sale tinute - FOTO

Recent, pe retelele sociale, internautii au inceput sa compare tinutele din anii trecuti ale lui Margot Robbie cu cele din prezent. Si, se pare ca acum, actrita arata mult mai bine si mai stilat. 

Motivul transformarii stilului actritei este faptul ca aceasta a semnat un contract cu renumitul brand italian Bottega Veneta. Toate cele mai recente tinute ale lui Margot au fost realizate in intregime de stilistii casei de moda de lux din Italia. 

Anterior, Margot era imbracata si pregatita de catre designerii si stilistii casei de moda Chanel. Si daca privim atent imaginile cu Robbie in tinutele Chanel, putem observa cat de serioasa era aceasta mereu. Acum insa, zambetul este mereu prezent pe fata actritei. 

American Music Awards 2022: Cele mai senzationale tinute de pe covorul rosu - FOTO

Ultima aparitie a actritei in varsta de 32 de ani a fost, de asemenea, insotita de un zambet larg. Pentru evenimentul de promovare a filmului „Babylon” care a avut loc recent la Londra, Margot a optat pentru un costum in nuanta crem de la Bottega Veneta. Tinuta sa a fost completata cu o pereche de pantofi cu platforma inalta din piele de sarpe si un colier auriu. 

Florence Pugh, Taylor Russell, Jennifer Lawrence: vezi cele mai frumoase tinute din cadrul ceremoniei Premiilor Guvernatorilor - FOTO

Trebuie sa recunoastem ca tinutele de la Bottega Veneta i se potrivesc de minune actritei. Acestea nu ii adauga ani in plus, asa cum era in cazul Chanel. 

Articole din aceeasi categorie