18.09.2024
Yoga aeriană cu Adriana Babin! Care sunt beneficiile acestui tip de sport - VIDEO

Prinsă în repetitii și concerte, naista Adriana Babin și-a găsit relaxarea în fly yoga. Pe lângă faptul ca îmbunătățește aspectul fizic, este și o modalitate perfectă pentru a scăpa de stres. Cum s-a descurcat naista la primul antrenament, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Nu oricine are curajul să urce pe o pânză agățată de pod, asemănătoare unui hamac. „La fly yoga ne antrenăm în hamace. Asta liniștește mintea și normalizează lucrul sistemului nervos. Este foarte benefic pentru coloana vertebrală”, a spus Natalia Gaisinscaia, antrenoare.

Pe lângă creșterea flexibilității, aero yoga este benefică și pentru oase. Fly yoga te supune unor poziții care mențin tinerețea și energia. „Începem antrenamentul cu exerciții de respirație, închidem ochii, punem palmele pe piept, încercăm să alungăm toate gândurile. Urmează încălzirea, apoi trecem la elemente mai complicate”, a notat antrenoarea.

Totuși, yoga aeriană nu este chiar pentru toti. „La noi se antrenează copii de la 7 ani și până la bătrânețe. Fly yoga nu se recomandă oamenilor cu hipertensiune și probleme cu inima”, a explicat Natalia.

Pentru că este o persoană ambițioasă și energică, Adriana a acceptat din start provocarea de a merge la fly yoga, chiar dacă nu se împacă prea bine cu sportul.

Deși la prima vedere nu este atât de simplu, Adriana Babin s-a descurcat de minune chiar din prima încercare: „Să știi că este puțin greu, dar este o chestie nouă și cred că m-am descurcat mai bine decât mi-aș fi imaginat. E mult mai fain și relaxant decât m-aș fi putut gândi vreodată. După am nevoie să mănând și să dorm”.

S-a dovedit că yoga aeriană este cheia tinereții. Rotirea la 90 de grade reușeste să te relaxeze pe deplin. „A fost tare bine, sincer. Chiar mă gândesc și să revin. Vreau să fac chestia asta ca o religie a mea”, a explicat naista.

După sport a urmat binemeritata relaxare!

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM, GOOGLE

Articole din aceeasi categorie