06.10.2019
Simona Halep si-a expus la Beijing ceasul de 40.000 de euro
Aflata in China pentru turneul de la Beijing, Simona Halep imbina utilul cu placutul. Romanca a participat duminica la petrecerea jucatoarelor, ocazie perfecta pentru a-si etala ceasul primit cadou de la unul dintre principalii ei sponsori.

Dupa excursia la Marele Zid de vineri, acolo unde a celebrat impreuna cu apropiatii implinirea varstei de 28 de ani, Simona a debutat cu o victorie lejera la competitia din China. Apoi, a raspuns pozitiv invitatiei organizatorilor de a lua parte la un dineu alaturi de celelalte tenismene prezente la Beijing.

Daca de obicei se imbraca in rochie la asemenea evenimente, constanteanca a ales acum o tinuta mai casual. „Schimbare rapida de outfit”, a mentionat pe Twitter recenta castigatoare de la Wimbledon, care a optat pentru o bluza eleganta de culoare alba, accesorizata cu ceasul de la mana stanga. 

Este vorba despre un pretios exemplar al producatorului elvetian Hublot, companie aflata pe lista de sponsori ai Simonei Halep. „Big Bang One Click Sapphire” se cheama mai exact modelul pe care jucatoarea noastra l-a primit gratuit de la Hublot in urma cu un an, pretul unui asemenea ceas cu diamante si cristale fiind de minim 40.000 de euro.

Sursa foto: perfecte.ro

Articole din aceeasi categorie