07.04.2022
Rusoaicele nu se dau batute! Dupa ce si-au taiat gentile Chanel in semn de protest, acestea au vandalizat casele de moda de la Paris cu portretul lui Hilter. Vezi mesajul transmis prin intermediul acestei actiuni: „Suntem mandre” - FOTO

Victoria Bonya, in varsta de 42 de ani, a spus ca casa de moda Chanel i-a insultat pe rusi si le-a declarat direct razboi rusoaicelor. Coincidenta sau nu, mai apoi a avut loc o actiune scandaloasa la Paris unde casa de moda a fost „decorata” cu portretul lui Hitler.

Interdictia filialei Chanel din Dubai de a vinde lucruri femeilor rusoaice a provocat o mare rezonanta. Multe fashioniste celebre au taiat gentile marcii in semn de protest si au postat aceste videoclipuri pe Internet.

Lucrurile au mers mult prea departe atunci cand femeile jignite de politica Chanel au facut o alta actiune. Pe peretii buticurilor casei de moda din capitala Frantei au aparut autocolante cu imaginea recunoscuta a lui Adolf Hitler. Astfel, cumparatorilor li s-a adus aminte de colaborarea lui Coco Chanel cu nazistii in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. De asemenea si de Coco Chanel care a fost suspectata ca a avut o aventura cu spionul german Hans Gunther von Dinklage.

Si-a taiat gentile Chanel in semn de protest! Victoria Bonya - gata sa renunte la toate piesele brandului din cauza sanctiunilor impuse Rusiei: „Pur si simplu isi bat joc de femeile din Rusia” - VIDEO

Victoria Bonya a fost incantata de umilirea casei de moda. Prezentatoarea TV a dat asigurari ca rusii au facut-o si este mandra de asta.

„Bravo! Ei doar le-au reamintit proprietarilor marcii cine sunt. Rusii nu sunt jigniti, ci trag concluzii, iar memoria noastre este una buna”, a amintit ea.

Silueta perfecta nu i-a fost transmisa genetic, dar a muncit mult pentru a avea un corp de vis! Vezi top 5 exercitii pe care ti le propune Nicolle Trifan pentru a avea un posterior bombat in aceasta vara: „Eram o simpla domnisoara slaba, fara forme si cu depuneri de grasime” - VIDEO

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie