28.11.2022
Prinde ofertele de Black Friday de la Salonul Vestimentar Cosanzeana! Afla de la directoarea magazinului, Angela Baranetchi ce articole vestimentare pot fi gasite in magazin, dar si cat de avatajoase sunt reducerile in aceasta perioada - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost directoarea salonului de haine „Cosanzeana”, Angela Baranetchi care a povestit despre reducerile avantajoase care pot fi gasite in cadrul magazinului sau. De asemenea, femeia a dat sfaturi in ceea priveste tinutele ce sunt recomandate sa fie purtate de Revelion.

Angela Baranetchi a vorbit despre reducerile care se gasesc in aceste zile in magazinul sau. „Sunt mai multe zile deoarece am incercat sa facem black friday doar o singura zi si evident ca nu toate lumea reuseste sa primeasca informatia sau sa ajunga. Mai mult de jumatate din piesele pe care le gasiti la „Cosanzeana” sunt peste 50% reducere. Lucrul asta este pentru prima data. Au fost foarte generosi producatorii.”

Andreea Marin, dieta cu care a slabit 20 kilograme si care o ajuta sa se mentina

Intrebata de catre Anisoara Loghin daca se pot gasi reduceri si la colectiile noi de haine, directoarea a  raspuns: „Da. Sunt si colectii noi, evident ca, colectiile sunt capsule si sunt niste oferte fantastice. Cei care vin din strainatate adora „Cosanzeana”, eu nu stiu de unde ei afla de noi. Le place foarte mult calitatea la acest pret.”

Cel mai mare avantaj al magazinului consta in faptul ca acolo poti gasi haine pentru toate momentele si evenimetele din viata ta. „Acesta si este segmentul, segmentul pe care putem sa-i acoperim in toate circumstantele vietii, dar mai putin vorbim de sport. Tinute casual, pentru oficiu, pentru evenimente foarte speciale, toate pot fi gasite la „Cosanzeana”. Pot sa ma laud ca practic toti producatorii nostri fac pentru straini. Ei stiu de unde sa ia cele mai bune fire, cele mai calitativa si respectiv, fac niste chestii fantastice.”, a spus Angela Baranetchi.

Pe langa hainele pentru femei, in magazin exista si haine pentru barbati. „Avem si pentru flacai pulovere, cardigane, camasi de calitate.”

Pentru seara de Revelion de asemenea sunt cateva hainute la reducere. „Pe rosu avem doar cateva exemplare. Cine e primul acela e. Ca sa ai noroc trebuie sa porti de Revelion ceva rosu”, a mentionat directoarea brandului de haine „Cosanzeana”, Angela Baranetchi.

La 10 ani, O Seara Perfecta a organizat o sarbatoare de milioane! Vezi primele imagini de la eveniment - GALERIE FOTO

Articole din aceeasi categorie