10.06.2024
Piesele de bază ale garderobei de vară! Ce să porți în 2024 pentru a arăta stilat. Korin Ankin, stilist vestimentar: „Acum se poartă talia înaltă” - VIDEO

Nu ai nevoie de o garderobă imensă pentru a arăta bine, ci de câteva piese de bază pe care să le poți combina între ele, dar și cu accesorii și încălțăminte. Când e vorba de stil, Korina Ankin este destul de pricepută așa că vine cu câteva sfaturi pentru vara asta. Ce culori a ales, dar şi ce combinaţii a făcut, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Rochii, fuste sau pantaloni scurţi, toate aceste piese vestimentare pot fi combinate astfel încât să ne fie comod, dar totodată să arătăm stilat. „În această vară purtăm atât piese de bază care pot să aibă un croi mai înțeles, dar purtăm și tendințe care sunt așa, mai cu efect. O garderobă de vară pentru fiecare femeie poate arăta diferit. Aș dori să încep cu piesele vestimentare de care avem nevoie în partea de sus a corpului. Deși ne pregăm de sezonul cald, temperaturile pot fi uneori imprevizibile, de aceea consider că o geacă din demin este o piesă de nelipsit în garderobă. Aceasta va conferi look-urilor un aer relaxat. Culoarea o alegem în funcție de preferințe. De asemenea, ea nu trebuie să fie foarte strânsă pe corp... Pentru a putea crea o ținută completă avem nevoie de bază și asta ar însemna tricouri sau body-uri foarte și foarte simple. Le putem pune sub o vestă. În partea de jos putem pune o pereche de blugi, dar și o fustă din satin”, a spus Korina Ankin, stilist vestimentar.

Cum tăiem corect unghiile? Secretul care te va ajuta să scapi de unghiile încarnate - VIDEO

Alegerea ţinutei potrivite poate fi o problemă, dacă nu eşti atentă la câteva detalii: „În partea de jos a corpului recomand o pereche de blugi într-o culoare mai deschisă. Recomand de asemenea și acei pantaloni clasici, doar că vreau să fim atente la croi. Acum se poartă talia înaltă. Acum se poartă croiurile drepte și lungimea fie până în pământ sau maI sus de greznă. Șorții pentru vară sunt de asemenea potriviți. Dacă nu vrem să dăm greș trebuie să optăm pentru o lungime cât mai lungă”.

Indiferent de siluetă, fiecare femeie trebuie neapărat să aibă în garderoba sa o rochie. „Când dacă nu vara ne putem permite să purtăm rochii? Pentru birou este potrivită o rochie rezervată cu lungime midi. De asemenea, în sezonul cald recomand rochia albă, vaporoasă. O putem asorta nu doar la tocuri, dar și la ghete albe sau sandale de tip espadrile. Culorile care ies în evidență sunt la fel un trend popular în acest sezon”, a explicat stilista.

Fotografii printre maci, pe ploaie! Cum a fost experiența pentru reporterul PRO TV Mădălina Sorocovschi - VIDEO

Şi sigur pentru un look final, avem nevoie de pantofi care vor scoate în evidenţă ţinuta: „Balerinii sunt foarte trendy la moment și sunt foarte și foarte feminini... Acum sunt în vogă și tocule mari și tocurile mici”.

Accesoriile şi bijuteriile sunt binevenite pentru orice ţinută, sigur dacă ştim cum să le asortăm.  „Această geantă din rafie este un trend al anului și acum moda ne permite să o asortăm la multe piese vestimentare. Primele care îmi vin în gând sunt rochiile romantice. Nu uităm nici de accesoriile masive, voluminoase, inspirate din natură”, a menționat Korina Ankin.

Articole din aceeasi categorie