13.11.2019
Paltonul - un must have in garderoba unei femei! Designerul Elena Bivol: „Am inceput de la camasi...”
Pe masura ce se apropie sfarsitul zilelor calde, trebuie sa tinem cont de principalele tendinte care vor marca sezonul de toamna-iarna 2019/2020.

Paltoanele sunt un must have in garderoba fiecarei femei, iar designerii de la noi ofera clientelor sale cele mai stilate haine pentru acest sezon. Designerul Elena Bivol, pe langa paltoanele stilate, creeaza si piese de inspiratie masculina, care au prins popularitate in ultima perioada.

Elena Bivol a debutat ca designer de camasi pentru femei, inspirata din garderoba barbatilor, dar a ajuns sa le ofere clientelor sale rochii si paltoane din stofe alese cu multa grija. Are mare succes pe Instagram, avand aproape 79 de mii de urmaritori, iar tinutele ei sunt vandute ca painea calda. 

Nu am un showroom, lucrez doar online, deja clientele imi trimit marimile personale. Deja am ani buni de cand sunt pe piata, 6-7 ani, la inceput era un pic greu.”, marturiseste designerul.

De la simple camasi, a ajuns sa faca pentru clientele sale rochii de mireasa la solicitarea lor. Acum, face la comanda costume, rochii de seara, costume sport.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie