02.02.2022
Noua iubita a lui Kanye West o copiaza pe Kim Kardashian: iata in ce tinuta a aparut Julia Fox

De la inceputul anului, Kanye West si-a dorit sa demonstreze ca isi vede de viata alaturi de o alta femeie - una care, insa, a intrat imediat in vizorul stilistilor pentru tendinta de a copia tinutele lui Kim Kardashian.

Cand Kanye West si Julia Fox au fost vazuti impreuna la un restaurant din Miami la inceputul anului, o sursa apropiata celor doi a comentat: "Amandoi abia si-au incheiat casniciile si s-au ajutat reciproc extraordinar sa depaseasca momentul despartirii. Se aseamana mult, sunt ca niste spirite ingemanate". 

Politista care si-a pierdut jobul din cauza pasiunii ei e asaltata de fostii colegi care vor sa o vada dezbracata

Acum, stilistii ar comenta: "Julia vrea poate sa se asemene cu Kim!". Pentru ca actrita de 31 de ani a postat pe contul ei de socializare media o imagine cu o tinuta foarte asemanatoare cu cea etalata recent, pe 5 ianuarie, de Kim Kardashian in reclama la parfumul ei. Nu este prima data cand Julia o copiaza pe Kim. 

Cum arata Vladimir Putin cand era elev

Chiar la Saptamana Modei de la Paris a aparut cu capul acoperit cu un batic in stil retro - doar ca in acest caz nu a fost atat de evidenta paralela lui Kim, fiind vorba de un stil retro. In plus, Kim purtase un batic cu multa vreme in urma - a aparut asa acum mai bine de zece ani intr-o reclama, iar restul tinutei era complet diferit. Este evident ca pentru Julia Fox presiunea este foarte mare: de cand se afiseaza alaturi de Kanye West, toti ochii sunt pe ea, iar fiecare aparitie este atent cantarita.

 

Articole din aceeasi categorie