13.09.2019
Meghan Markle si-a lansat colectia de haine. Cat costa articolele vestimentare create de Ducesa
Meghan Markle (38 de ani) a lansat o colectie-capsula de haine de care va beneficia Smart Works, o organizatie caritabila care ajuta femeile din medii defavorizate sa revina in campul muncii.

Meghan Markle a creat colectia de haine „Smart Set“ in scop caritabil. 

 

Ducesa a prezentat in cadrul evenimentului cele cinci articole vestimentare din colectie. La lansare, Ducesa de Sussex a purtat o tinuta formata din articole care fac parte chiar din colectia ei: o camasa alba si pantaloni negri, la care a asortat o curea subtire maro si o pereche de pantofi stiletto cu toc, din catifea, in aceeasi nuanta.  

 

 

Cat costa hainele create Meghan Markle

 

 O pereche de pantaloni slim, ca cei pe care i-a purtat Meghan la eveniment, costa 134 de euro, o camasa barbateasca 139 de euro, o geanta 121 de euro si o rochie 22 de euro. 

„Odata cu mutarea mea in Regatul Unit, a fost extrem de important pentru mine sa fac cunostinta cu comunitatile si organizatiile pentru a face munca in beneficiul lor si pentru a incerca sa fac tot ce pot pentru a ajuta“, a declarat Ducesa Meghan.

 

Organizatia cu care a realizat proiectul le ajuta pe femeile din mediile defavorizate sa se pregateasca pentru interviuri privind locuri de munca. 

„Este o retea prin care femeile sprijina alte femei in telurile lor profesionale. Nu se rezuma la a-ti dona hainele si a vedea unde ajung. Este vorba despre a face parte din povestile noastre de succes, ca femei. Pentru fiecare piesa cumparata de un client, una este donata pentru caritate. Acest lucru nu doar ca ne permite sa facem parte din povestile altora, ci ne aminteste ca suntem in asta impreuna“,a declarat Meghan Markle. 

 

Inainte sa devina Ducesa, Meghan Markle a detinut propria linie vestimentara impreuna cu firma canadiana Reitmans.  

 

Anul acesta, Meghan Markle a petrecut mai multe luni lucrand cu redactorul-sef al British Vogue, Edward Enninful, pentru numarul din septembrie al celebrei reviste. 

 

Deschide GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe fotografii!

Articole din aceeasi categorie