27.06.2022
Marele designer de moda Vera Wang a implinit 73 de ani! Vezi top 7 rochii de mireasa legendare create de Vera pentru cele mai sofisticate celebritati. Suma depaseste cifra de 100 de mii de dolari - FOTO

„Ce poate fi mai bun decat o rochie creata de Vera Wang?” ,spunea eroina Kate Hudson din filmul Bride Wars. Si intr-adevar, ce ar putea fi mai bun? Se pare ca fiecare a doua fata viseaza la un look de nunta de la Vera Wang pentru ca designerul insasi a fost intitulata „zana nuntilor”, datorita look-urilor create de multi ani. In operele ei de arta anual apar in fata altarului vedete de top si chiar personajele preferate de film. 

Astazi, 27 iunie, regina rochiilor de mireasa Vera Wang implineste 73 de ani. Asadar, noi ne-am gandit sa omagiem legendarul designer prin povestirea fenomenalului sau si prin prezentarea imaginilor simbol cu Wong. De asenmenea iti vom arata rochiile istorice pe care ea le-a creat pentru vedete cu renume.

Vera Wang Celebrates 10 Years of Simply Vera at Kohl's | Vogue

Victoria Beckham (1999)

Nunta Victoriei si a lui David Beckham s-a desfasurat la scara regala. Cuplul a inchiriat castelul Luttrellstone din secolul al XV-lea, in suburbiile Dublinului, peste care flutura un steag cu initialele VDB.

Tinerii casatoriti s-au asezat pe tronuri, iar pe cap au avut o coroana. Privind silueta Victoriei in ziua nuntii ei, este greu de crezut ca a nascut primul ei copil cu doar patru luni inainte de sarbatoare. Cu toate acestea, corsetul i-a tras talia lui Posh Spice in jos la 47 de centimetri (pentru a obtine acest efect, corsetul a fost trimis de sase ori de la New York la Londra si inapoi pentru un siret). Cantareata a desenat ea insasi designul tinutei, apoi i-a cerut Verei Wang sa-i dea viata. 50 de metri de satin de culoarea sampaniei circa de sase metri au costat vedeta 100.000 de dolari.

Fericire fara margini! Interpreta Sasha Letty a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vezi ce a marturisit interpreta despre prima sa nastere, dar si pozele exclusive cu micuta - FOTO/VIDEO

Ivanka Trump (2009)

Fiica cea mare a lui Donald Trump s-a casatorit cu omul de afaceri Jared Kushner. Ivanka a planificat singura evenimentul pentru circa 500 de invitati in doar trei luni si chiar s-a convertit la iudaism de dragul logodnicului ei. Fetei i-a fost foarte frica sa para prea revelatoare la altar, asa ca i-a cerut Verei Wang sa creeze o rochie discreta, dar eleganta. Designerul a recunoscut ca s-a inspirat din imaginea de nunta a lui Grace Kelly. Drept urmare, tinuta de dantela a costat-o ​​pe Ivanka 100 de mii de dolari.

Chelsea Clinton (2010)

500 de invitati, printre care Oprah Winfrey, Tom Hanks si Barbra Streisand, au urmarit cum fiica fostului presedinte al SUA se casatoreste cu prietenul sau din copilarie Mark Mezvinsky. Pentru rochia din organza de matase s-au folosit cateva zeci de metri de tesatura. Tinuta s-a dovedit a fi un model al „visului american”: acest model special este inca cel mai popular printre mirese. Apropo, pentru a impiedica jurnalistii vicleni sa filmeze nunta din vedere, autoritatile orasului Rhinebeck, statul New York, au inchis chiar si spatiul aerian deasupra acestuia.

Familia Carnat - vacanta de neuitat la mare! Chiar daca sunt 10 persoane, au luat cu ei doar o valiza - VIDEO

Kim Kardashian (2011)

A doua casatorie a lui Kim Kardashian cu jucatorul de baschet american Kris Humphreys a durat doar 72 de zile, dar nunta a fost una pe cinste. Kim, care este acum ambasadorul neoficial al Balenciaga, a aparut in fata invitatilor in 2011 intr-o rochie de sifon umflat, cu dantela lucrata manual. Ea a completat imaginea cu un voal cu diamante, a carui greutate totala este de 65 de carate.

Tina Kunaki (2018)

La sfarsitul lunii august 2018, lumea intreaga a discutat despre nunta lui Vincent Cassel si a Tinei Kunaki, care a avut loc in primaria orasului statiune Bidart de langa Biarritz (sud-vestul Frantei). De asemenea, mireasa a dat preferinta clasicilor si a aparut la sarbatoare in creatia Verei Wang. Rochia bustiera ivoire cu fusta plina si decolteu adanc a fost creata special pentru Kunaka.  

Ariana Grande (2021)

Ariana Grande s-a casatorit in secret cu agentul imobiliar Dalton Gomez anul trecut. Ceremonia solemna a avut loc in casa cantaretei din Montecito. La eveniment au fost invitati doar cei mai apropiati oameni, lista invitatilor incluzand ceva mai putin de 20 de persoane. Grande a impartasit primele imagini de la sarbatoare doar 10 zile mai tarziu, iar lumea intreaga a vazut in sfarsit look-ul de nunta pe care Vera Wang l-a creat special pentru ea. Fara fuste pufoase si dantela - cantareata a aparut in fata altarului intr-o rochie de satin si voal cu o funda ingrijita. Ei spun ca imaginea lui Audrey Hepburn din filmul „Funny Face” a servit drept sursa de inspiratie.

Gwen Stefani (2021)

Gwen Stefani este un exemplu excelent al faptului ca varsta nu este o piedica in calea casatoriei. Anul trecut, cantareata s-a casatorit din nou, alesul ei a fost un coleg de la emisiunea The Voice Blake Shelton. Cu el, artista a reusit chiar sa lanseze un album comun. Sarbatoarea cuplului a avut loc la ferma lui Blake din Oklahoma. Autoarea rochiei a fost desigur, Vera Wang. Stephanie a codificat mesaje secrete in tinutele ei: numele copiilor ei din prima casatorie cu Gavin Rossdale erau brodate pe prima rochie, iar pe a doua doi porumbei cu pui.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie