20.05.2015
Madalina Ghenea, intr-o superba ie Valentina Vidrascu! Vezi tinuta in care a aparut la Cannes - FOTO
Madalina Ghenea a participat la Festivalul de la Cannes, gratie rolului sau din filmul Youth.

Prezenta la Festivalului Cannes din acest an, alaturi de nume mari de la Hollywood ca Jane Fonda, Michael Caine si Rachel Weisz, Madalina Ghenea a impresionat prin tinuta sa. Probabil ca romanca si-a dorit sa le arate tuturor care sunt originile sale, astfel a ales sa poarte o ie semnata de designerul basarabean de ii, Valentina Vidrascu.

Madalina a purtat ia "Regina Maria", din voal de matase cu dantela si broderie aplicata.

Valentina Vidrascu numeste acest model ia perfecta, nu doar pentru ca a iesit din mainile si sufletul ei, ci si pentru ca a incercat sa intrupeze intr-o camasa spiritul reginei Maria, care a iubit din toata inima portul traditional al poporului sau, potrivit forbes.ro.

Iile Valentinei Vidrascu sunt disponibile pentru romance atat online, cat si in showroom-ul acesteia de la Bucuresti. Pretul iilor variaza intre 150 si 1100 de euro, in functie de model si materia din care sunt realizate.

Madalina Ghenea a mers la Festivalul de la Cannes datorita filmului  “Youth/La Giovinezza”, in care a jucat alaturi de nume mari de la Hollywood, printre care Jane Fonda, Michael Caine si Rachel Weisz. Filmul este regizat de Paolo Sorrentino si a intrat in competitia de la Cannes de anul acesta.

 

 

Frumoasa romanca interpreteaza rolul de Miss Univers si apare cu posteriorul dezgolit pe afisul filmului “Youth/La Giovinezza”, insa nu i se pare prea explicit: "Nu mi se pare deloc vulgar! Ba din contra, il consider foarte frumos”. a spus ea.


Sursa foto: GettyImages; Facebook/FestivaldeCannes

Articole din aceeasi categorie