05.11.2021
La 72 de ani, Vera Wang - un exemplu curajos pentru multe modele! Cum a aparut designerul la o gala din New York - GALERIE FOTO

In cadrul unui eveniment, organizat de DKSM la New-York, creatoarea de moda a optat pentru un look excentric, care i-a scos in evidenta figura splendida.

Vera Wang este femeia care mereu face furori atat in lumea virtuala, cat si in cea reala, iar fiecare aparitie a sa ramane memorabila pentru mult timp inainte.

Xenia Deli - intr-o vacanta cu familia! Ce destinatie a ales modelul. Imagini adorabile publicate pe Instagram

De data aceasta, designerul a cucerit publicul, aparand in roz.

Ea a imbracat un costum negru format dintr-un top si o pereche de sorti scurti, iar deasupra a imbracat o rochita din satin transparenta cu o taietura in mijloc. Tinuta a fost asortata cu o pereche de bocanci pe toc din piele.

„Multumesc #DKMS_US, pentru invitatie”, scrie Vera Wang pe profilul sau.

Pe pagina sa de Instagram, Vera Wang a mentionat: „Imbracata in roz, in semn de recunostinta pentru #BreastCancerAwareness, participand la evenimentul anual al prietenei mele KatharinaHarf’s, cu scopul de a sprijini pacientii ce au cancer de sange”.

Mai multe vedete au incurajat-o cu complimente si s-au minunat de curajul acesteia.

Prezentatoarea PRO TV, Iuliana Maranciuc, infectata cu Covid - 19! „Pentru mine este complicat si ciudat sa stiu ca acolo se intampla ceva, ca trebuie de filmat un reportaj, iar eu stau acasa in pat.” - VIDEO

Vera Wang, in varsta de 72 ani, este un designer de moda din SUA. Este extrem de populara, are parte de un succes imens la Hollywood si, de asemenea, produce bijuterii, lenjerie si accesorii pentru casa. 

Articole din aceeasi categorie