20.02.2023
La 54 de ani, Nicole Kidman defileaza pe covorul rosu... de-ti sta inima!

Putine femei de varsta ei pot imbraca rochii atat de sexy, dar actrita australiana ne demonstreaza ca inca poate concura cu cele mai tinere actrite.

Sezonul premiilor industriei filmului de la Hollywood este in toi, iar daca cineva stie cum sa participe cu stil, aceea este Nicole Kidman. Actrita a fost invitata sambata la premiile Art Directors Guild Awards 2023, unde a inmanat premiul pentru contributia remarcabila la imaginea cinematografica, acordat regizorului Baz Luhrmann si lui Catherine Martin pentru pelicula „Elvis“ - noua ecranizare a vietii Regelui rock’n’roll-ului.

Premiile au avut loc in Los Angeles si au fost prezentate de catre Yvette Nicole Brown. Printre alte celebritatile care au luat parte la eveniment s-au numarat starurile din „Ant-Man“ si „Wasp: Quantumania“, Kathryn Newton, Guillermo del Toro, Annette Bening si multi altii.

Nicole Kidman   profimedia 0757118633 jpg

WOW! Marina Carnat - in asteptarea celui de-al noualea copil! Cum a facut marele anunt - FOTO

Nicole Kidman a aratat de-a dreptul spectaculos pe covorul rosu, imbracata intr-o rochie neagra Schiaparelli pe un singur umar, accesorizata cu o pereche de pantofi negri cu toc foarte eleganti, cu lant, si un pandantiv masiv avangardist, in forma anatomica de inima.

Styling-ul a fost simplu, cu parul purtat drept si un machiaj cu liner negru si ruj rosu, menit sa nu incarce imaginea si asa dominata de acel chocker tipator.

Nu stim, insa, ce a atras mai mult privirea, acea bijuterie statement din metal lucitor, semnata tot Schiaparelli (si cine are cheia acelei inimi?), ori acea despicatura de pe o parte a rochiei, care lasa la vedere, in miscare, picioarele lungi, suple, tonifiate si foarte albe, ferite de soare.

Nicole Kidman   profimedia 0757067685 jpg

De altfel, australianca are o silueta atat de filiforma, care poate concura oricand cu manechinele care urca pe podium, incat suntem siguri ca nu doar domnii intorc capul dupa ea, ci si colegele de breasla, care sigur o invidiaza pentru masurile sale imposibil de atins (ori mentinut!), mai ales dupa varsta de 50 de ani!

Articole din aceeasi categorie