18.02.2023
WOW! Marina Carnat - in asteptarea celui de-al noualea copil! Cum a facut marele anunt - FOTO

Marina Carnat stie sa-si uimeasca internautii. Bloggerita a anuntat pe pagina sa de Instagram ca este in asteptarea celui de-al noualea copil.

Marina a publicat o poza in care apare alaturi de sotul ei, tinand in maini cateva balone cu cifra 9.

„Noua noastra inimioara, te iubim atat de mult!!!”, a scris mama a 8 copii in descrierea imaginii.

Internautii au inundat-o cu mesaje de felicitare:„Emotionant,tandru,la lacrimi...Sa fiti sanatosi si fericiti!”/ „Nu pot sa cred - Tu esti Femeie Fenomen - de unde ai atita dragoste de oferit...rabdare...emotii...educatie?! Nu voi inceta sa te admir ! Felicitari, Draga Mea - orice copil venit in familia voastra e o binecuvantare pentru ca Sunteti cu totii Minunati!” / „Cred ca sunteti la propriu in al noualea cer! Sarcina usoara si multa sanatate” / „Felicitari Domnul Isus sa va binecuvinteze intreaga familie ce minunat va admir enorm fii binecuvantata cu multa putere de la Domnul te pup si o sarcina cit mai usoara”, etc.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 210 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie