01.12.2022
La 10 ani de O Seara Perfecta, vedetele de la noi, provocate sa arate ce poarta in geanta! Vezi cine a raspuns, dar si cine a refuzat - VIDEO

Vedetele au stralucit in cele mai alese tinute la editia speciala a serilor perfecte. Evenimentul a avut desigur un dress code pe care toti au incercat sa il respecte. Cui i-a reusit si cui nu, dar si ce au purtat vedetele in gentutele lor, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Gold and white cocktail a fost dress code-ul care a dat farmec si stralucire evenimentului dedicat emisiunii O Seara Perfecta.„Am optat pentru tinuta care au purtat-o si la ziua mea de nastere la 18 ani pentru ca nu mai gaseam alta tinuta in dulap.”, a spus interpreta Iuliana Beregoi.

Tatiana Heghea fiind intrebata cat i-a luat sa se pregateasca pentru eveniment, aceasta a raspuns: „Mi-a luat exact 2 minute. Eu pun pret de dress code si imi este foarte placut cand oamenii il respecta. Costumul asta a fost laudat intr-un articol.”

„Sincer, azi dimineata am mers la shopping si mi-am luat acest costum. Din prima m-am indragostit. Ati ales un dress code tare frumos, mie imi place aceasta combinatie.”, a adaugat Andreea Cuciuc.

Gazda evenimentului, Anisoara Loghin, a stralucit la propriu intr-o rochie cu paiete sclipitoare. „Acum silueta mea s-a schimbat si imi este destul de dificil sa imi gasesc o tinuta potrivita. M-a ajutat designer-ul Nicoleta Rogac de la Nicole Storm. A fost o rochita pe care au creat-o in cateva zile fetele. Daca tot trebuia sa fie un gold and white, am incercat sa fiu stralucitoare.”, a mentionat Anisoara.

Tatiana Heghea a publicat primele imagini in care i se vede fata fiului ei. Vezi cum arata micutul Tiberiu-Alexander: „Sa facem oficial cunostinta” - FOTO

„Mi-am cam batut capul cu acest eveniment. Dress code alb si gold. A fost cam complicat, dar am scos-o eu.”, a recunoscut si prezentatoarea stirilor PRO TV, Valeria Capra.

A fost o provocare pentru unii invitati sa poarte alb in noiembrie. „Tare dificil. Cand am vazut cate frunze si noroi era, dar totul este bine.”, a spus Andreea Cuciuc, iar Iuliana Maranciuc a adaugat: „Este foarte ciudat, mi-am cautat tinuta 2 saptamani. Initial cautam rochie neagra, dar mi se parea ca sunt o mireasa, de asta am optat pentru un costum. Ma simt ok, dar tot ca o mireasa.”

Si barbatii au tinut cont de dress code-ul serii. „Am ales tinuta cu niste blugi negri. Mereu am respectat ce mi s-a spus pentru ca asta este imaginea mea.”, a spus atreprenorul Constantin Morari.

„Tot timpul purtam camasa alba si este foarte usor, indiferent de luna anului.”, a recunoscut omul de afaceri Ion Curmei.

Si de aceasta data am indemnat vedetele se ne arate ce iau cu ele in gentute.

Din start - alaturi de O Seara Perfecta! Medicul veterinar Artiom Sevcenco, un mesaj rascolitor pentru intreaga echipa a emisiunii: „Suntem cu totii intr-adevar o familie” - VIDEO

„Lucrurile de baza. Cheia de la masina, oglinda aurie, rujul.”, a spus Ionela Advahov.

„Un rujulet, cheia de la masina, permisul de conducere.”, a mentionat Dianna Rotaru.

Articole din aceeasi categorie