25.04.2023
Frumusetea lor este apreciata in intreaga lume! Topul celor mai de succes modele originare din Moldova - FOTO/VIDEO

Xenia Deli, Doina Ciobanu sau Ana Pirlog. Vezi mai jos cine sunt cele mai populare modele de la noi care au cucerit podiumurile internationale.

Xenia Deli

Este populara atat in tara, cat si peste hotare. Ea a aparut pe copertele celor mai importante reviste de moda din lume, printre care: Elle, Sport Illustrated of South Africa si FMD Magazine. De asemenea, bruneta focoasa a colaborat cu brandul de lenjerie Victoria’s Secret si a aparut si in videoclipuri muzicale pentru Calvin Harris si Justin Bieber. In 2016 Xenia s-a casatorit cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un milionar egiptean in varsta de 69 ani, cu care are si o fetita.

A muncit noptile pentru a crea o colectie de haine unice! Doina Stratan: „Toate accesoriile de par, toate floricele au fost facute cu manuta mea...” - VIDEO

Ana Pirlog

Ana se poate lauda si ea cu pictoriale pentru reviste ca: Woman’s Health, Harper’s Bazaar si Cosmopolitan si Vogue. In 2016 Ana a prezentat una din colectiile Victoriei Beckham in cadrul Singapore Fashion Week.

Doina Ciobanu

Ciobanu este un designer de moda si model, originara din Republica Moldova. Aceasta a colaborat de-a lungul timpului cu o serie de marci de moda de lux precum: Agent Provocateur, Burberry si Versace. 

Ina Terescenco - criticata dur pentru tinuta pe care a purtat-o de Pastele Blajinilor! Vezi ce le-a raspuns haterilor: „Sa te imbraci in negru e...” - VIDEO

Elena Matei

Elena a colaborat si colaboreaza in continuare cu reviste de moda cum ar fi: Harper's Bazaar, Elle, Marie Claire, QP si Ocean Drive. De asemenea, aceasta a aparut pe coperta revistelor Harper's Bazaar Vietnam, Harper's Bazaar Sebia, Elle Greece, Haunted Magazine, Rumors, QP si Acqualina.

Daniela Hanganu

Modelul a reusit sa colaboreze cu case de moda precum Ellie Saab sau Chanel. Tanara este stabilita in Portugalia, Lisabona, acolo unde a emigrat impreuna cu familia de la varsta de 5 ani.

Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii - plutesc pe norii iubirii! Vezi ce filmulet au postat cei doi indragostiti - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie