12.06.2019
Fiica unei actrite celebre din serialul Friends a purtat rochia de acum 21 de ani a mamei sale. „Nu sunt o persoana care sa pastreze lucruri, dar aceasta chiar a fost o achizitie excelenta”
Fiica lui Courteney Cox calca pe urmele celei care i-a dat viata, cel putin la capitolul stil.

Courteney Cox a impartasit cu fanii care o urmaresc pe Instagram o imagine cu fiica ei in varsta de 14 ani, Coco Arquette, purtand o rochie pe care actrita a purtat-o in urma cu 21 de ani la un eveniment de red carpet. Mai mult de atat, imaginea fiicei sale este alaturata unei fotografii in care actrita poarta acea rochie.

„Nu sunt o persoana care sa pastreze lucruri, dar aceasta chiar a fost o achizitie excelenta! Dupa 21 de ani…”, a scris actrita din serialul Friends in descrierea postarii de pe social media.

Pana si fosta ei colega din Friends, Lisa Kudrow, nu a rezistat tentatiei de a comenta despre asemanarea dintre actrita si fiica ei. „Oh wow…”, a postat Kudrow.

Courteney Cox a purtat respectiva rochie pe 30 iulie 1998 la premiera filmului Snake Eyes, iar mai multi fani au comentat ca a repurta o rochie dupa atatia ani este un gest pe care l-ar fi facut celebrul personaj Monica Geller pe care Cox l-a interpretat in Friends.

In urma cu un an, actrita si fiica ei au acordat un interviu publicatiei People in care au vorbit despre relatia lor speciala. „Vreau ca ea sa imi spuna totul si ea nu vrea sa imi spuna nimic. Ne mai certam, sa fim sincere, dar ne iubim foarte mult. Radem mult, asta e sigur!”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie