16.02.2022
Fii stilata si in perioada sarcinii! Gravida in a 7-a luna, stilista Alina Caraus impresioneaza cu fiecare aparitie si te ajuta cum sa fii mereu in trend chiar daca ai burtica: „Nu trebuie sa va fie frica sa fiti senzuale si in timpul sarcinii” - VIDEO

Sarcina - cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. Totusi, pe cat de miraculoasa e, pe atat este de plina de provocari. Practic fiecare graviduta are mari batai de cap atunci cand are o iesire in oras, pentru ca tinutele se aleg mult mai greu decat inainte. Stilista Alina Caraus, fiind si ea insarcinata, ne da cateva sfaturi utile pentru a crea mereu tinute stilate, comode si frumoase. 

Cu burtica, stilista Alina Caraus e la fel de inspirata in alegerea tinutelor ca si pana la sarcina. Recunoaste ca de cand este insarcinata isi gaseste mai greu haine, insa continua sa opteze pentru niste look-uri stilate, si neaparat, comode.

„Ma aflu intr-un magazin obisnuit de haine. Desi sunt insarcinata, optez sa port haine stilate din magazine simple, nu neaparat in cele pentru femei insarcinate, pentru ca avem o varietate foarte larga. Acum este in trend sa purtam oversize si o femeie insarcinata poate adapta haine din magazine simple si pentru ea, chiar daca are o burtica mare sau mica”, spune stilista vestimentara, Alina Caraus. 

Cea mai simpla alegere pentru gravidute sunt rochiile. Atat cele lungi, cat si cele mai scurte. 

„Rochiile sunt foarte versatile. Le putem adapta si cu botine, si cu cardigane. Uite aici foarte bine incape burtica. Putem purta si rochii mai lungi, si rochii mai scurte. Putem adauga o centura la rochie, ca sa para mai stilata. Le putem combina cu sacouri”, mentioneaza Alina.

Face muzica de o viata, este ambitios si foarte talentat! Ce spune Marej despre asocierea lui cu solistul formatiei Carla's Dreams: „Eu il stimez si ii admir creatiile, dar totusi eu vreau sa fiu aparte de el, cu stilul si melodiile mele proprii” - VIDEO

Fustele din matase cu talie inalta sunt un must-have pentru femeile insarcinate, intrucat pot fi combinate cu usurinta. 

„Putem opta pentru fuste din matase, care sunt cu talia inalta, combinata cu un sacou oversize si un top negru sau bej. Este o combinatie perfecta, care poate fi adaptata atat de femeile insarcinate, cat si de cele neinsarcinate”, afirma stilista. 

O pereche de blugi potriviti pare misiune imposibila petru gravidute, dar nu si pentru Alina.

„Femeile deseori se plang ca nu mai pot purta blugi, ca le este dor sa poarte blugi, dar eu nu vad o problema in faptul ca sa optati pentru marimi mai mari, cu doua sau trei sau cat va este posibil. Important este sa alegeti lungimea si forma corecta. Adaugati o maleta, un sacou si tinuta este perfecta, iar dupa ce burtica nu va mai fi, dupa ce nasteti, puteti adapta blugii cu o centura”, a adaugat stilista. 

Articolele din piele pot fi combinate si ele de minune intr-un look care va atrage toate privirile. 

„Sa nu va fie frica sa purtati si articole din piele. De exemplu aceasta fusta cu talie inalta, este foarte frumoasa, eu deja am probat-o. O puteti aborda cu un sacou mai scurt sau cu un body mai sexy, de ce nu? Sa nu va fie frica sa fiti senzuale si in timpul sarcinii”,mentioneaza Alina Caraus.

Arsenie Todiras - adevarul despre relatia cu fostii colegi din O-Zone. Cum l-a descris pe Dan Balan

Dupa ce a ochit hainele care i-au fost pe plac, Alina a trecut la combinarea acestora. 

„Pentru prima tinuta am optat pentru o tinuta din matase. Apropo, tin sa mentionez ca fusta este pe elastic. Am ales si o maleta calduta, ca sa nu ne fie frig, sa nu racim. Un sacou oversize, cizme lungi, colanti ca sa ne fie cald. Deasupra pot adauga si un trench, un palton cald, o scurta lunga si pentru mai multa eleganta ap optat si pentru o palarie”, a spus stilista vestimentara. 

„Am optat pentru o rochie, pentru ca sunt un must-have pentru insarcinate si, de asemenea, le puteti gasi in magazine simple. Am asortat-o cu ciocate, intr-o nuanta potrivita, o scurta lunga si astfel se primeste un outfit si caldut, dar si stilat”, a adaugat Alina.

„Ador costumele clasice, pe care le adaptez in stil casual. Deci, fiind insarcinata nu am putut renunta la costumele clasice. Pur si simplu am ales sa port pantaloni cu doua marimi mai mari. Imi este comod, este stilat, lungimea este perfecta. Am asortat costumul cu loaferi, cu un tricou sport. De asemenea, am accentuat talia cu o centura, ca sa arat ca am o burtica si ca sunt intr-o perioada frumoasa”,mentioneaza stilista, Alina Caraus.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie