20.11.2020
Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Iesi din tipare, incalca unele reguli de stil

Draga fashionista, azi simt nevoia sa vorbesc despre reguli de stil. De-a lungul istoriei, industria fashion a trasat niste reguli clare de stil, care in secolul 21, totusi pot fi incalcate. Uneori indraznesc sa le incalc!

Unele dintre acestea se refera la opulenta. Ador acest cuvant, pentru ca ma caracterizeaza. Mai mult, anul 2020-2021 este despre opulenta si nonconformism.

Vestimentatia opulenta este doar pentru seara

Gresita remarca. Vestimentatia opulenta poate fi purtata pe timp de zi, daca ai suficienta indrazneala, iar daca alegi articole vestimentare paetate sau cu sclipici, opteaza pentru un obiect de acest gen.

Pielea trebuie combinata cu stofe rigide

Tinutele din piele, cele din piele intoarsa, franjurii pot fi combinate cu matasea si alte stofe usoare. Inclusiv si in cadrul evenimentelor de seara. La o astfel de tinuta incaltamintea cu platforma, cu toc gros si sandalele sunt o optiune. Reprezinta o combinatie moderna. In special, daca evenimentul de seara are loc in aer liber, in sezonul rece.

Nu combina auriul cu argintiul

Si aceasta regula face parte din domeniul trecutului. Fii indrazneata si nu-ti fie frica sa faci combinatii inedite, chiar daca nu vei fi inteleasa de cei din jur. Mixul acestor doua nuante este un trend al momentului.

Geanta trebuie sa se asorteze cu incaltamintea

Azi geanta si incaltamintea nu trebuie sa se asorteze, le poti combina cu alte accesorii sau articole vestimentare. O regula ar fi, sa se potriveasca ca stil.

Nu sosete si sandale 

Si aceasta regula nu este valabila. Sosetele si sandalele, colantii si sandalele sunt un fashion trend extrem actual, pe care il ador. Daca optezi pentru o astfel de combinatie, mai mult ca sigur look-ul va fi unul perfect si modern, care iese din tipare.

Daca te-ai nascut cu stil, simti combinatia de culori si stofe, incalca unele reguli de stil si iesi din tipare!

Cu drag, Xenia Bugneac. 

Citeste si :  FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Paltonul – Liderul incontestabil al sezonului rece

Sursa foto: Pinterest

Articole din aceeasi categorie