18.10.2024
Băutura minune! Află sâmbătă, la iSănătate, rețeta unui suc plin de antioxidanți, perfect pentru detoxifierea organismului - VIDEO

Natura ne oferă tot ce este mai bun, iar noi putem folosi plantele pentru starea noastră de bine. Gina Rogote prezintă o rețetă de bautură sănătoasă din plante, plină cu clorofilă și care abundă în antioxidanți.

Sâmbătă, la iSănătate:

 Beneficiile înotului la copii

- Înotul este un sport perfect pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, contribuind semnificativ la creșterea rezistenței și stimularea imunității acestora.

Controlul profilactic al inimii la copii

- Natalia Gavriliuc, cardiolog-pediatru, ne spune în ce constă un control de rutină a inimii și de ce acesta este important.

Dispozitivele cardiace și rolul acestora

- Pentru a gestiona diverse tulburări de ritm ale inimii, tehnologia medicală a dezvoltat o gamă variată de dispozitive intracardiace. Cunoaștem care sunt ele și pentru cine sunt indicate.

Băutură sănătoasă cu clorofilă

- Natura ne oferă tot ce este mai bun, iar noi putem folosi plantele pentru starea noastră de bine. Gina Rogote prezintă o rețetă de bautură sănătoasă din plante, plină cu clorofilă și care abundă în antioxidanți.

 Jumping fitness sau săritul pe mini-trambulină

- Dacă ești în căutarea unui sport care să-ți ridice dispoziția și să-ți întărească musculatura, săritul pe mini-trambulină ar putea fi alegerea perfectă. Reporterul iSanatate, Cătălina Osoianu, a încercat această activitate pentru prima dată.

 Codițe afro – pentru o schimbare de look

- Noi, femeile, ne dorim uneori o schimbare de look mai radicală. Dacă îți dorești o coafură deosebită, ai putea încerca codiţele afro, care au devenit tot mai solicitate.

Andreea Marin, despre cum a slabit 20 de kilograme

- A slăbit 20 de kilograme şi arată ca la 20 de ani! Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, trece printr-o transformare spectaculoasă în ultimele luni.

Articole din aceeasi categorie