09.06.2021
FAIL total! Greseli frecvente ale celebritatilor carora le place sa poarte haine transparente

Celebritatilor le place adesea sa-si sublinieze silueta cu o tinuta transparenta. Dar unele dintre imaginile lor nu sunt nicidecum admirabile. Afla din articolul de mai jos ce greseli ar trebui evitate daca iti place sa porti tesaturi subtiri si translucide.

Cea mai frecventa greseala a vedetelor care poarta lucruri transparente este sexualitatea excesiva a look-ului, care de multe ori se asociaza cu vulgaritatea. Nu este nimic in neregula cu bluzele sau body-urile transparente. Trebuie doar sa alegi lenjeria intima mai atent pentru ele. In loc de un sutien obisnuit, este mai bine sa alegi un model mai inchis intr-un stil retro sau un bralette din dantela groasa.

Transparenta tinutei este deja suficienta pentru a fi considerata indrazneata si captivanta. Nu este nevoie sa experimentezi cu adancimea decolteului sau lungimea fustei - acest lucru va face imaginea provocatoare. Vrei sa fii convinsa? Exemplu este rochia pe care a purtat-o ​​Britney Spears la MTV Music Awards. Cu siguranta, nu e o aparitie de succes!

Trebuie sa fii foarte pretentios atunci cand alegi o rochie cu un top transparent si o fusta stransa (sau acelasi set cu o bluza). In majoritatea cazurilor, astfel de modele distorsioneaza figura si strica forma pieptului. In plus, de multe ori arata ieftin chiar si la modelele si actritele de la Hollywood.

Problema cu lenjeria intima care se observa nu este doar faptul ca face ca imaginea sa para vulgara. Datorita densitatii mai mari in comparatie cu tesatura transparenta a unei rochii sau a unei bluze, lenjeria atrage toata atentia asupra sa. Acest lucru pune in umbra deseori rochia sau fusta frumoasa.

Chiar daca ti se pare ca exista mai putine probleme cu materialul translucid, riscurile de a face o greseala sunt prezente si aici. Cea mai frecventa greseala este un strat inferior contrastant care iese in evidenta prea mult si atrage prea multa atentie. In acest caz, cel mai bine este intotdeauna sa optezi pentru lenjerie eleganta de culoarea pielii, care sa treaca neobservata sub tinuta ta.

Transparenta si croiala sofisticata intra adesea in conflict. Mai ales daca materialul este in contrast cu bustiera sau culoarea pielii. Cel mai bine este sa porti astfel de haine pe lenjeria intima de o nuanta similara sau chiar sa eviti abundenta de detalii care sa distorsioneze cu totul silueta sau liniile corpului.

Tesaturile transparente nu arata bine in toate nuantele. Unele nuante complexe de bej si maro arata mult mai bine pe materialele texturate dense. Si pentru o rochie transparenta, este mai bine sa alegi o optiune castig-castig: negru sau alb.

Daca look-ul tau are insertii transparente, ar trebui sa fii foarte atent la potrivire. Pliuri, material adunat, extindere excesiva - toate acestea vor atrage atentia mult mai mult decat in ​​cazul tesaturilor obisnuite.

Articole din aceeasi categorie