26.06.2020
Exploreaza cosmosul prin prisma Fashion

Draga fashionista, fixeaza-ti centura de siguranta, azi iti fac o incursiune in spatiu. Iti prezint un proiect fashion inedit in care am participat in calitate de fashion stilist, la invitatia fotografei Xenya Axyonova, tot ea, autoarea proiectului KONTAKT.

In viziunea fotgrafului, care are o pasiune aparte vis-à-vis de acest subiect, proiectul este un omagiu adus spatiului si astronautilor. Omenirea dintotdeauna a tins sa zboare spre stele, iar contactul uman cu cosmosul si depasirea fricii de necunoscut ramane a fi un subiect extrem de actual. 

Proiectul KONTAKT consta dintr-o serie de imagini conceptuale, axate pe trei planete - Marte, Saturn si Pluton. „Pe pamant, oamenii cresc cinci mii de trandafiri intr-o gradina si nu gasesc ceea ce cauta, dar tind sa calatoreasca pe alte planete, in alte galaxii. Tot ceea ce cautam poate fi gasit intr-un singur trandafir”

Arta isi spune cuvantul. In viziunea fotografului, Xenya Axyonova, acest citat este un indemn de a analiza aspectele importante ale vietii si de a nu distruge planeta Pamant. Posibilitatile sunt infinite si numai timpul ne va ajuta sa intelegem pe deplin ceea ce se intampla in jurul nostru. Sper, ca te-am impresionat frumos si te-am motivat sa vezi lucrurile un pic altfel, de pe pamant, mai aproape de cosmos.

 

Proiectul fashion a fost realizat gratie entuziasmului echipei pasionate de cosmos.

Fotograf  @Xenya Axionova

Styling @Xenia Bugneac

Graphic Designer @Mihai Ignat

Model @Valeria Trofimova 

Articole din aceeasi categorie