26.06.2020
Exploreaza cosmosul prin prisma Fashion
<p>Draga fashionista, fixeaza-ti centura de siguranta, azi iti fac o incursiune in spatiu. Iti prezint un proiect fashion inedit in care am participat in calitate de fashion stilist, la invitatia fotografei Xenya Axyonova, tot ea, autoarea proiectului KONTAKT.</p>

In viziunea fotgrafului, care are o pasiune aparte vis-à-vis de acest subiect, proiectul este un omagiu adus spatiului si astronautilor. Omenirea dintotdeauna a tins sa zboare spre stele, iar contactul uman cu cosmosul si depasirea fricii de necunoscut ramane a fi un subiect extrem de actual. 

Proiectul KONTAKT consta dintr-o serie de imagini conceptuale, axate pe trei planete - Marte, Saturn si Pluton. „Pe pamant, oamenii cresc cinci mii de trandafiri intr-o gradina si nu gasesc ceea ce cauta, dar tind sa calatoreasca pe alte planete, in alte galaxii. Tot ceea ce cautam poate fi gasit intr-un singur trandafir”

Arta isi spune cuvantul. In viziunea fotografului, Xenya Axyonova, acest citat este un indemn de a analiza aspectele importante ale vietii si de a nu distruge planeta Pamant. Posibilitatile sunt infinite si numai timpul ne va ajuta sa intelegem pe deplin ceea ce se intampla in jurul nostru. Sper, ca te-am impresionat frumos si te-am motivat sa vezi lucrurile un pic altfel, de pe pamant, mai aproape de cosmos.

 

Proiectul fashion a fost realizat gratie entuziasmului echipei pasionate de cosmos.

Fotograf  @Xenya Axionova

Styling @Xenia Bugneac

Graphic Designer @Mihai Ignat

Model @Valeria Trofimova 

Articole din aceeasi categorie