08.01.2024
Dezastru total! Cel mai prost imbracate vedete de la Globurile de Aur 2024: Billie Eilish, „campioana” - FOTO

Editia din 2024 a Globurilor de Aur nu a dus lipsa de dezastre vestimentare: Billie Eilish a avut, de departe, cea mai nepotrivita tinuta pentru o astfel de gala. In acelasi timp, nu putem spune ca a surprins pe cineva – cantareata are un stil nonconformist si controversat, alegand mereu tinute „nepotrivite”.

Cantareata a avut un outfit „scolaresc” Willy Chavarria, menit cu siguranta sa socheze pe covorul rosu. Billie Eilish nu a avut nimic din atmosfera „glamouroasa” de la Golden Globes, insa ar fi fost chiar ciudat sa aiba!

​Domnii prezenti pe covorul rosu nu a fost tocmai laudati pentru aparitiile lor. Lenny Kravitz a avut mai degraba un look „feminin”, intr-o salopeta neagra cu decupaje laterale, iar Jonathan Bailey nu a facut cea mai inspirata alegere intr-un costum de „ginerica”. Si nu a fost singurul!

Sandra Bullock, gest emotionant in memoria partenerului sau pe care il numea „dragostea vietii” - VIDEO

Tinuta Selenei Gomez i-a impartit pe criticii de moda in doua tabere: cei care au pozitionat-o la „best dressed” si cei care au pus-o, categoric, la categoria „cel mai prost imbracate vedete”.

Aceeasi soarta a avut-o si Rosamun Pike, care parea ca merge la o inmormantare dupa ceremonie.

Horoscop 8 ianuarie 2024. Tensiuni in cuplu pentru o zodie. Risca sa-si distruga relatia din cauza geloziei

Nici Bella Ramsey, actrita din Game of Thrones si The Last of Us, nu a primit laude pentru outfitul ei de pe covorul rosu.

Articole din aceeasi categorie