08.06.2023
Defilari pe podium, tinute glamuroase - intr-un eveniment grandios la Chisinau! Catalin Botezatu si unul dintre cei mai renumiti hairstylisti din lume si-au facut aparitia la The Most Fashion Days - VIDEO

Defilari pe podium, tinute glamuroase si multe vedete. Catalin Botezatu a fost invitatul special al unui eveniment grandios, The Most Fashion Days, care a avut loc recent. Ce colectii a prezentat celebrul designer, dar si ce au imbracat vedetele la eveniment, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Rochii ornamentate cu elemente care imbina cultura si arta, coafuri realizate de un hairstylist celebru, Laurent Tourette si multe alte alte surprize. Editia a 6-a a evenimentului The Most Fashion Days s-a desfasurat in doua etape: Kids Star si Night Show. „In seara aceasta, pe podiumul de la Chisinau, Catalin Botezatu vine cu o colectie inedita. Acest festival este impartit in doua parti, prima fiind dedicata copiilor, iar a doua designerilor autohtoni si cei internationali. Sunt emotii frumoase”, a mentionat Inga Ojog, model.

Organizatorii evenimentului au pregatit un program artistic deosebit si prezentari de moda TOP ale designerilor internationali, printre care si colectia vestimentara semnata de Catalin Botezatu. „Am avut doua colectii, una destinata barbatilor si alta femeilor. In prima jumatate, timp de 4 ore i-am vazut pe micuti. A doua jumatate a fost partea grea pentru ca a fost partea de moda adevarata”, a spus designer-ul vestimentar, Catalin Botezatu.

Fostul ei sot a plans cand a aflat ca a ramas fara picioare! Marcela Paladi, sincera dupa divort: „I-am spus sa isi refaca viata, iar el a acceptat...” - FOTO

Vedetele au venit la festivalul de moda, imbracate in tinute demne de a fi purtate pe covorul rosu. „De fiecare data stiu sa-si etaleze posetutele, pantofiorii, sandalutele si tot ce au mai scump prin garderoba. Am pus pe mine o combinatie dintre sur, negru si galben”, a povestit Dianna Rotaru, interpreta.

„Cred ca la toate femeile le plac astfel de evenimente, mai ales ca ne facem noi frumoase si venim sa vedem si alte femei frumoase. Vedem ultimele tendinte, mai ales ca este deja cald, vara. Am ales un costum ca sa-mi fie comod”, a explicat Diana Grigor, interpreta.

Printre invitati, s-au numarat designeri si persoane din domeniul modelingului, care au apreciat tinutele tuturor celor prezenti la eveniment. „Ti-as spune ca-s destul de fashion, destul de bravo. Stiu, au gustul asta. Mai circul putin prin lume si acolo este mai indiferenta lumea la tot ce se intampla legat de haine”, a mentionat Costantin Morari, model.

Poseta este un accesoriu must have care completeaza tinuta. Astfel, au fost provocate cateva invitate sa arate ce au in geanta atunci cand merg la evenimente.

Cum arata Salma Hayek, cu adevarat? Imagini fara filtre, cu actrita nemachiata si nevopsita

„Hai sa vedem. Am castile, am o pereche de ochelari, incarcatorul de la telefon, buletinul, astazi am fost la bacalaureat. Mai am un abonament la solar si unul dintre parfumurile mele preferate”, a recunoscut Angy Angel, model.

„Am bani, parfum, cheia de la masina si cam asta”, a mai spus Diana Grigor, interpreta.

Moldova The Most Fashion Days este un festival grandios de moda. Anul acesta, s-a desfasurat a sasea editie a evenimentului.

Articole din aceeasi categorie