21.07.2022
Cercei in forma de capace pentru conserve care costa 320 de euro! Vezi cum arata colectia de bijuterii de la brandul Gaultier - FOTO

Couturierul francez Jean-Paul Gaultier este cunoscut pentru iubirea lui fata de tot ce este aprins, deschis, provocator si neobisnuit. Creatorul de moda este pensionat deja de doi ani, insa casa lui de moda continua sa creeze, atragand tineri designeri pentru a crea colectii noi si unice. In cadrul Saptamanii Modei de la Paris din luna iulie au fost prezentate o multitudine de lucrari inspirate de una dintre creatiile legendare ale creatorului de moda - ambalajul pentru parfum in forma unei conserve. Textura metalica s-a repetat si in rochii, pantofi si accesorii. Iar recent au aparut in vanzare cercei in forma de capac pentru conserve de culoarea verde lime si roz cu sigla Jean Paul Gaultier. Costul accesoriului este de 320 de euro. 

In urma cu doi ani, celebrul designer francez a decis sa paraseasca lumea haute couture si sa-si transforme brandul intr-o platforma de cooperare cu tinerii designeri. In acest an, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, casa de moda Gaultier a prezentat coleciile marcii Balmain si a unui mare admirator al lui Gaultier, Oliver Rousteing. 

Bella Hadid - cu o tunsoare ultra-scurta! Vezi cat de bine o prinde aceasta coafura pe vedeta - FOTO

Acestia au reusit sa regandeasca tinutele legendare ale designerului si sa le prezinte intr-o noua lumina. In cadrul defilarii au fost prezentate rochii cu un decolteu adanc, care aminteau de tinuta Madonei din 1992, rochii cu sutien conic, precum si bijuterii metalice care au facut referire la celebrele ambalaje pentru parfum sub forma de conserve. 

Creatorul de moda francez a fost incantat de colectie, care a fost o surpriza completa pentru el. „El a luat lucrurile mele si le-a refacut intr-un mod personal - a iesit ceva nemaipomenit”, a spus creatorul de moda. 

Top 10 genti negre care se potrivesc cu orice look - FOTO

Anterior, Jean-Paul Gaultier si-a regandit vechea idee intr-un mod nou si a lansat pantofi de plastic cu „picioruse”. Pantofii originali, imprimati cu ajutorul unei imprimante 3D, pot fi procurati cu 2,5 mii de euro. Acestia pot fi gasiti in culorile negru, gri, sidef si albi. 

Articole din aceeasi categorie