22.10.2022
La aproape 40 de ani, Anne Hathaway arata fabulos si este vedeta unui nou pictorial - GALERIE FOTO

Cu un abdomen perfect dupa doua nasteri, actrita este vedeta unei noi coperte fashion si a fost surprinsa si la filmari, intr-un outfit ultra sexy.

Nici n-ai spune ca a adus pe lume doi copii! Anne Hathaway uimeste cu forma ei fizica de invidiat, pe care o etaleaza in noul sau film, "The Idea of You", turnat in Georgia alaturi de Nicholas Galitzine.

Moldoveanca Valeria Engaliceva a cantat piesa "Mamma Do" intr-o maniera dramatica si a intors doua scaune la Voce Romaniei - VIDEO

Actrita, care va implini pe 12 noiembrie 40 de ani, a fost surprinsa la filmari imbracata cu un compleu negru mulat, format dintr-un croptop foarte elegant cu bretele si o fusta foarte feminina peste genunchi, terminata cu un volan. Un outfit completat atat de fashion de perechea de pantofi decupati in fata, cu toc stiletto. Numai ca ochii privitorilor au fost atrasi de acea mica fanta a outfitului, chiar de deasupra taliei, prin care Anne Hathaway si-a expus putin din abdomenul ei tonifiat.

Anne Hathaway la filmari pentru The Idea of You   Profimedia jpg

Rememorand un pic din cadrele filmate cu ani in urma pentru „Diavolul se imbraca de la Prada“, am spune ca aici Anne etaleaza o versiune mult mai buna a sa, de femeie sexy si coapta, sigura pe ea si care nu se teme sa-si puna la bataie toate atuurile feminine. Cu parul lasat liber pe umeri si cu acea pereche de ochelari negri, actrita parea ca venea direct de pe vreun podium de moda italian, lasand in urma ei o dara de mister. 

Celebrul moldovean, Victor Suiu - surpriza neasteptata pe strazile din Dubai! Vezi pe cine a intalnit modelul - FOTO

Aceeasi senzualitate o emana si in pictorialul nou-realizat pentru editia americana a revistei Elle, in care silueta ei aproape adolescentina e pusa elegant in evidenta de tinute high fashion de la case de moda precum Dior, Ralph Lauren, Maison Alaia, Dolce & Gabbana, Gucci, Alexandre Vauthier, Maison Valentino, Bvlgari.

Seria de fotografii postate pe Instagram au starnit si o reactie din partea actritei Michelle Yeoh, care i-a scris lui Anne: Esti pur si simplu divina. Te iubesc pana la stele si inapoi.

Articole din aceeasi categorie