28.02.2022
Cele mai impresionante tinute de la SAG Awards 2022. Cum s-au imbracat vedetele pentru marele eveniment - FOTO

Premiile Screen Actors Guild (SAG) 2022 au fost acordate duminica seara, 27 februarie, la Los Angeles. Vedele prezente la marele eveniment au defilat in cele mai impresionante tinute. 

De la culori spectaculoase la decolteuri adanci, iata look-urile care au intors capetele la cea de-a 28-a editie a Premiilor Screen Actors Guild.

Kerry Washington

Actrita in varsta de 45 de ani a stralucit intr-o rochie galbena, imposibil de ignorat, cu corset in partea de sus si poale ample, pe care a accesorizat-o cu cercei mari. 

Lady Gaga

Actrita in varsta de 35 de ani, nominalizata la SAG Awards 2022 pentru rolul principal din productia „House of Gucci”, a purtat o rochie facuta pe comanda, alba, cu insertii stralucitoare si decoltata. Nu au lipsit nici incaltarile cu platforme si tocuri ametitoare, pe care nu multe femei le-ar putea purta, dar nici bijuteriile cu diamante.

Rochie de catifea si colier de un milion de dolari! Asa nu ai mai vazut-o niciodata pe Selena Gomez - FOTO

Cynthia Erivo

Actrita in varsta de 35 de ani a fost nominalizata la premiul pentru cea mai buna interpretare a unei actrite intr-un film de televiziune sau un serial pentru rolul din „Genius: Aretha”. Aceasta a purtat o rochie rosie, din latex, asortata cu o capa si cu bijuterii cu diamante.

Selena Gomez

Artista in varsta de 29 de ani a purtat o rochie neagra, eleganta si mulata, cu umeri bufanti, pe care a accesorizat-o cu bijuterii scumpe, pline de stralucire. Parul l-a purtat intr-un coc strans la spate, ce i-a pus in evidenta trasaturile faciale.

Cate Blanchett

In varsta de 52 de ani, senzuala blonda a fost nominalizata la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, pentru filmul „Nightmare Alley”. Aceasta a purtat o rochie neagra, cu un decolteu adanc, lunga pana in pamant, ce i-a "imbratisat" elegant sileuta zvelta.

Alexandra Daddario

Actrita in varsta de 35 de ani a purtat o rochie argintie, foarte indrazneata si decupata, atat in zona decolteului, cat si pe picior.

Emily Ratajkowski, spectaculoasa la Saptamana Modei de la Milano, intr-un costum de inspiratie masculina. Arata bine si in haine largi - FOTO

HoYeon Jung

Actrita in varsta de 27 de ani, care a jucat un rol emblematic in „Squid Game”, a fost nominalizata interpretarea sa. Aceasta a purtat o rochie semnata, decorata cu elemte stralucitoare, bretele scurte si nasturi in partea din fata. A asortat cu o panglica de par.

Ariana DeBose

Actrita in varsta de 31 de ani a fost nominalizata la categoria cea mai buna actrita in rol secundar dintr-un film, pentru rolul sau din „West Side Story”. Aceasta a purtat o rochie roz aprins, stransa in partea din spate si cu o trena care i-a oferit volum si amploare. A accesorizat cu diamante.

Elle Fanning

Actrita in varsta de 23 de ani a fost nominalizata pentru premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie, pentru rolul sau din „The Great”. Blonda a purtat un ansamblu format dintr-o vesta alba, o camasa si pantaloni negri largi si stralucitori.

Naomi Watts

Actrita in varsta de 53 de ani a purtat o rochie neagra, confectionata dintr-un material stralucitor, fara maneci si cu guler inalt. 

Megan Fox si Machine Gun Kelly au facut senzatie cu tinutele lor la NBA All Star Game

Vanessa Hudgens

Actrita in varsta de 33 de ani a purtat la gala SAG Awards 2022 o rochie mulata de un albastru deschis stralucitor, cu decolteu si despicatura pe picior.

Caitriona Balfe

Irlandeza de 42 de ani a fost nominalizata pentru premiul cea mai buna interpretarea a unei actrite intr-un rol secundar intr-un film, pentru rolul sau din „Belfast”. Aceasta a purtat o rochie rosie cu decolteu in V.

Articole din aceeasi categorie